EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat

Yleisurheilukesä 2005

Heikki Hänninen

Yleisurheilukentät ovat hiljentyneet tältä kesää!

Yleisurheilukesän 2005 kilpailut on kilpailtu. Suurimpana tapahtumana oli tietenkin yleisurheilun MM – kilpailut Helsingissä. Kyyjärvellä pidettiin 4 – kilpailut, joissa oli keskimäärin 60 kilpailijaa / kisat. Kilpailut olivat Paletti- hölkkä, VKS – CUP osakilpailu, Kyvyn 60v juhlakisat ja yhdet viikko kisat. Kyvyn yleisurheilijat olivat mukana SM-, FJG-, Pk-, sekä KLL- kilpailuissa. SM – kilpailuissa oli mukana P15 - sarjassa Jarkko Parkkonen. Jarkon lajina on korkeus hän on tuloksella 179cm Suomen tilastossa sijalla 5. FJG – kilpailuissa oli mukana Jarkko Parkkonen P15 sarjassa korkeudessa ja Ville Hänninen kilpaili P11 sarjassa lajeina korkeus ja keihäs. Ville on Suomen tilastoissa keihäässä sijalla 5. tulos 37,76 ja korkeudessa 20 tulos 132cm. Yllätyksenä voidaan pitää moukaria missä sijoitus 10 tulos 25,62. Piiritasolla käytiin  sisulisähuipentumissa 9 – 15 vuotiaat. Sisulisähuipentumissa Kyvyn urheilijat menestyivät hyvin. Jarkko Parkkonen oli myös mukana Junioreiden Pm – kilpailuissa 17-19v. Yleisurheilijoita oli myös mukana lajikarnevaaleilla, keihäs ja korkeus sekä FJG kilpailussa. Tänä vuonna sisulisähuipentumat pidettiin Äänekoskella 9 – 11v sekä 12 – 15v.Nuorempien sisulisähuipentumissa oli mukana 4 kyvyn urheilijaa. Porukka oli pieni mutta tehokas. Kykyä edustivat Jenna - Mari Paloniemi ( 2.kultaa, 2.hopeaa sekä 3-ottelusta kultaa), Aleksi Aumanen ( 4 sija ), Sami Aumanen (2. hopeaa ja 1 pronssi) ja Ville Hänninen (3.kultaa ja 1.pronssi). Vanhempien huipentumissa oli niinikään neljä Kyvynurheilijaa. He menestyivät vähintään yhtä hyvin. Kykyä edustivat Hanna Parkkonen (1.kulta, 1.hopea ja 1.pronssi), Sanna Niskala (1.kulta, 1.hopea ja 1.pronssi). Hanna ja Sanna saivat myös 3.joukkue kultaa. Miia Holm (4.sija) ja Jarkko Parkkonen (1.kulta,1.pronssi ja kuudes sija).

Kyvyn yleisurheilu väki kävi myös Helsingissä katsomassa yleisurheilun MM – kilpailuja. Kuten kaikki jo tietävät tunnelma kilpailuissa oli mahtava , vaikka välillä olikin hiukan sateista. Sade ei kuitenkaan kilpailu tunnelmaa päässyt latistamaan.Kiitokset kuluneesta kesästä kaikille tukijoille, toimitsijoille sekä muille toiminnassa mukana olleille. KYKY yleisurheilujaosto.