Kyyjärven verkkolehti | lokakuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Alkutunnelmia

Birgitta Tallila

Ensimmaista paivaa Ranskassa

Taalla ei ole nappaimistossa kaikkia kirjamia; joten toivottavasti tasta saa selvaa.

Eilen maanantaina oli pitka paiva. Lahdimme Kyyjarvelta aamulla klo 5 kohti Tikkakoskea, josta lensimme Helsinkiin ja sielta Pariisiin.

De Gaullen kentta oli iso ja valtava, mutta loysimme tiemme hyvin terminaalista d terminaaliin F. Virkailijat lentokentalla olivat ystavallisia ja avuliaita, mika ilahdutti meita siina vaiheessa, kun kaksi oppilasta oli hetken pois silmistamme; Siina hassakassa Birgitta unohti kassinsa, mutta onneksi se loytyi.

Lento Toulouseen oli epatasaisempi, mutta kesti vain tunnin. Matkalla ihmettelilmme suurta uima-altaiden maaraa talojen pihalla.

Perilla meita oli vastassa Jeff ja Chantal. Jako perheisiin tapahtui koulun pihalla ja kaikki oppilaat paasivat ansaitulle levolle, pesulle ja ruoalle. Lentokoneateriat ovat omaa luokkaansa. ranskalaisilla oli meille bussissa evaita.

Tanaan tiistaina olemme tutustuneet kouluun. Rakennus on tosi vanha? Jesuiittojen aikainen entinen luostari 1600-luvulta. Vaikka koulussa ei opeteta uskontoa, koulussa on oma kappeli.

Lisaa uutisia kun taas paasemme tietokoneen aarelle;

Taalla on puolipilvista ja hyvin lamminta, noin 20 astetta. Taloissa on sisalla tosi viileata? toisissa taloissa hyvinkin lamminta.