Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogit

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

 

Tenoriluutnantilta tulossa joululevy

28.10.05 Veikko Huumarkangas

Laulava tykkiupseeri Kyyjärveläinen Raimo Salo on kulkenut pitkän tien parrasvaloihin ja tie näyttää tasaiselta eteenkin päin.

Levy Alla tuikkivan tähden" julkaistiin kesäkuussa ja on saanut hyvän vastaanoton. Jouluksi Salolta on tulossa "Joulukortti"-levy sisältäen yhden oman laulun ja kaksi perinteistä joululaulua.

 Vuoden 2006 jouluksi julkaistaan pitkäsoittolevy, jossa on hienoimmat vanhat joululaulut + omia jouluaiheisia  sävellyksiä.

Tenoriluutnantin "Rintamakorsun Joululalut"- konsertit ovat myyneet hyvin eri puolelle Suomea, kuten keikkalenteristakin huomaa. Tenori jää opistoupseerin virasta "vanhuueläkkeelle" maaliskuun lopussa 2006 ja keskittyy Kyyjärvellä olevan kotitilansa metsänhoitoon, musiikin tekemiseen, keikkailuun ja kansalliseen kulttuurityöhön. mm. veteraanien ja sotaleskien asian puolesta.

(PS: voit käydä tutustumassa tarkemmin Tenoriluutnantin musiikkitoimintaan Nopola Newsin Heinäkuun ja Syyskuun numeroiden kultuuriosioissa. Tämän lisäksi osoitteessa; www.vl-musiikki.fi)