Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Uusi yritys aloitti toimintansa

Marko Aksela on perustanut Kyyjärvelle ATK-alan yrityksen Tmi ATK- ja Digipalvelu Marko Akselan, joka auttaa yrityksiä ja yksityishenkilöitä tietokone ongelmissa.


Hiihtokausi lähestyyJuhlien aika ovella

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Juhlien aika ovella

28.10.2005 Nopola News yritysmarkkinointi

Kyyjärven liikkeet valmistautuvat vastaanottamaan shoppailijoita, sillä kuluvan vuoden pari viimeistä kuukautta pyörähtävät käyntiin ja pitävät sisällään monta juhlapäivää.

Hyvin on valmistautunut myös vuoden loppuun saakka Nopola News yritysmarkkinointirenkaaseen kuuluva Asuste Nikita kauppakeskus Paletissa.

Valikoimat ovat nyt parhaimmillaan. Asusteita löytyy kaikille ikäryhmille; niin lapsille, nuorille, naisille kuin miehillekin. Eri merkkivalmistajien asusteista voit koota näyttävän asukokonaisuuden tuleviin juhliin tai ihan vaan arjen piristykseksi. Myös pukeutumista täydentäviä tuotteita, meikkejä, solmioita ja paljon muuta kivaa on tarjolla.

Tuotteisiin ja tarjouksiin voit parhaiten tutustua Asuste Nikitan omillla Internetsivuilla osoitteessa http://www.nikita.fi/, mutta olemme tähäkin poimineet muutamia otoksia syksyn ja talven valikoimista.

Tervetuloa shoppailemaan !