Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Salsaa salilla ja nettiradiossa lauantaina

10.11.2005 Hannu Kalliojärvi / AT

Näyttääkö Henkka salsan mallia, kun Kyky-Betsetin vieraaksi saapuu Saloisten Salama Raahesta eli SalSa. Mukana myös JYPin cheerleaderit.

Lauantaina 12.11 klo 19.00 käynnistyy molemmille joukkueille tärkeä ottelu Kyvyn kotisalissa. Se on ainakin varmaa, ettei katsomosta löydy yhtään vapaata paikkaa; siitä pitävät huolen viime lauantain huikean kotiottelun muistot ja nyt mukana olevat JYPin cheerleaderit.  Kannattajatkin karistivat viimein syksyn pölyt kurkuistaan ja varsinkin viimeisen erän desibelit olivat sitä luokkaa mihin viime keväänä jäätiin. Vaikka sitten sunnuntaina Äänekoskella tulikin takkiin 3 -1 tiukkojen erien jälkeen, se ei paina mielessä ja suunta on niin henkisesti kuin pelillisestikin ylöspäin.

Lasse joutunee jossain vaiheessa pöydälle ja "näköratiomiehet" paikalla kuten Hannu Viiden Kunnan Sanomille totesi. Mikä lie puskaradio toiminut, kun viime viikon perjantaina PPO:n palaverissa puhuttiin jo IP-TV lähetyksistä. Testitunnuksia odotellessa jatketaan kuitenkin perinteisen nettiradiolähetyksen parissa. Kirjoittava kommentaattori selviää viimeistään paikanpäällä.

SalSan arvion tulevasta koitoksesta voi käydä lukemassa SalSan kotisivuilta osoitteesta http://www.salsalentis.com/

Kuka tanssii salsaa ja kenen tahtiin ? Sen näet vain paikanpäällä

Tervetuloa