Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Koalat-vartion retki

1.11.2005 Eevaliisa Hakola / Koalat-vartio

Koalat-vartio teki retken Alajärvelle, tarkemmin sanottuna Kähkijärven rannalla sijaitsevalle mökille 28.-29.10.

Lähdimme hyvällä leirimielellä varustettuna matkaan perjantai-iltana klo 17.30. Matka meni nopeasti musiikkia kuunnellen. Pysähdys Purolan pihassa sai osan vartiolaisista luulemaan että yövymme maatilalla. Matkaa jatkettiin mökille maasturilla. Perille päästyämme purimme tavarat ja jaoimme nukkumapaikat. Sen jälkeen oli pimeäpiilon vuoro ulkona. Seuraavaksi rauhoituttiin kuuntelemaan Eijaa ja ensiavun perusasioita. Hyvin tuntui kaikilta sideharson sitominen ja tajuttoman hoitamisen harjoitukset sujuvan. Iltapalaksi saimme Johannan äidin paistamia lettuja ja tietysti makkaraa.

Kun pienimmät Koalat oli saatu nukkumaan, alkoivat vartionjohtajat kujeilemaan jotain ensimmäistä kertaa retkellä olevien pään menoksi. Eli herätys juuri nukahtaneille pikkuiset kultakalat laululla, kattiloilla rummutimme rytmiä. Niinpä siis kaikki koalat pukeutuivat ja menivät vartionjohtajien käskystä ulos ja pikku koalat marssivat mökin ympäri ja saivat leirikasteen. Tämän jälkeen pääsimme oikeasti nukkumaan.

Lauantai-aamuna porukkaa hieman väsytti. Puuro kuitenkin maistui ja sen jälkeen jatkettiin ulkona aamujumpalla ja trangian käytön opettelulla. Myös pientä kilpailua syntyi omenansyöntikisassa ja kananmunan heittokisassa. Nälkä karkoitettiin iljetyksellä eli makaronilla & hirvenlihasäilykkeellä. Retki sujui hyvin ja alkumatka kotiinpäin oli ns. kylmää kyytiä eli traktorin lavalla.

Retkellä mukana olivat; Saara, Irina, Heidi, Henna, Jenna-Mari, ja Jonna.  Vartionjohtajat; Sanna, Amanda, Johanna ja Jasmine.