Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Saunakylän tarinoita

Sulo Tamminen kävi kylässä, toi samalla hauskan tositarinan viidenkymmenen vuoden takaa. Näin talven tuloa odotellessa voidaan lueskella kesäistä tarinaa.


Eläkeliitossa tapahtuu

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Eläkeliitossa tapahtuu

01.11.2005. Terttu Sillanpää

Tilaisuuksia ja tapahtumia laidasta laitaan

Eläkeliiton Kyyjärven yhdistyksellä oli onnistunut vuosijuhla, vieraita paljon ja  kaikki olivat sitä mieltä, että voidaan olla tyytyväisiä ja levätä "laakereilla" jonkin aikaa, muttase ei ole niin yksinkertaista. Näin syksyllä on ehkä vilkkain toimintakausi.  

Syyskokoukset on pidettävä niin paikallistasolla kuin piirissäkin. On suunniteltava mistä varoja toimintaan ja mitä halutaan "touhuta" "Joulutervehdys" lehtemme on ilmestynyt, niitä pitäisi myydä 180 kpl, siitä saamme omallekin yhdistyksellemme tuloja. 

Jokaiselle pitäisi löytyä jotakin, valinnan varaa  löytyy. Lähiviikkojen aikana on tarjolla mm. Karstulan yhdistyksen järj.päivätanssit Martin Kievarissa, 6.11., 8.11. kokoonnutaan Kivirantaan katsomaan juhlissa otettua videota ja juodaan kakkukahvit, arvontaa ja muutakin ohjelmaa mahdolllisesti on  9.11. onkin piirin vuosikokous, jonne edustajat lähtevät. 10.11. mennään mahdollisesti isolla  joukolla  Piispalaan uimaan ja syömään. Loppukuussa on vielä oman yhdistyksen vuosikokous. Joulukuussa ei taida tapahtua muuta kuin  oma joulujuhla 13.12., sitä ennen on vielä kutsuttu Karstulan joulujuhlaan  30. 11.

Meinasi unohtua vielä pikkujouluristeilykin  tehdään 21.-22.11..  

Kiireitä siis on, sillä meillä kaikilla on toki muutakin tekemistä, on lapsenlapsia ym. ystäviä ja rakkaita, joiden kanssa vietämme aikaa.

Uusia  jäseniä odotamme ja toivomme saavamme joukkoomme lisää. Uudet tuulet puhaltaisivat  varmaan reippaammin. Tapaamisiin!

.

.