Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Kyyjärveläisille arvostettu tunnustus

Minulla oli tänään kunnia kaikkien kyyjärveläisten puolesta ottaa vastaan kyyjärveläisille Nopola News -verkkosivustosta Keski-Suomen Innosuomi-kilpailussa myönnetty kunniamaininta.


Nopola News INNOSUOMI 2005 piirinmestaruuskisoissaKunta myi Peuralinnan koulunHankkeet eivät kasvata kunnan nettomenoja

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Nopola News INNOSUOMI 2005 piirinmestaruuskisoissa

15.11.2005 Irma Mäkelä / AT

Ilmoitettiin Nopola News syyskuussa INNOSUOMI 2005 kisaan. Viime tippaan sekin touhu jäi, sillä kunnanjohtaja Jyväskylän reissulla jätti hakemuksen sisään viimeisenä kilpailupäivänä.

Mutta se kannatti. TE-keskuksesta tuli nimittäin kutsu saapua Pihtiputaan valtuustosaliin 15.11.2005 palkintojenjakotilaisuuteen. Eivät kuitenkaan paljastaneet sijoitusta vaikka pullakahvit luvattiin pienestä vihjeestä.

Vähän taustaa Innosuomi kilpailulle, joka on järjestetty jo vuodesta 1994 saakka. Alkukilpailut käydään maakunnittain. Eri toimijoista koostuva arvovaltainen raati valitsee maakuntasarjan voittajat ja voi esittää ideoita eteenpäin valtakunnalliseen loppukilpailuun. Osoitteesta www.innosuomi.fi löytyy tarkempia tietoja, mutta tässä tiivistelmä kopiotuna kyseiseltä sivulta :
INNOSUOMI edistää käytännönläheisesti ja jatkuvasti uudistuen luovuutta, osaamista, yrittäjyyttä ja yhteistyötä Suomessa siten, että edellytykset kaikinpuoliseen hyvinvointiin koko maassa paranevat. Projektin suojelijana on Tasavallan Presidentti Tarja Halonen.
Vuoden 2005 teemana on " Luovuus työn ja yrittäjyyden kehittäjänä". Tämänvuotista teemaa ja yleisiä määritelmiä kun vähän pohtii Nopola Newsin näkökulmasta niin voi vain todeta kuten entinen mies, että sehän sattui kuin naulan kantaan vai sattuiko ?

Tervetulopuheen piti Keski-Suomen TE-keskuksesta keksintöasiamies ja Keski-Suomen Innosuomi-raadin puheenjohtaja Jouni Hynynen. 

Luovuus kunnallishallinnossa esitelmän piti Pihtiputaan kunnanjohtaja Erkki Nikkilä. Puheessaan Nikkilä kertoi, että luovuutta joutuu käyttämään päivittäin. Hän kertoi myös Viitasaari - Pihtipudas kuntaparin yhteistyöstä ja Wiitaunionin perustamista sekä sen saamista tämänvuotisista palkinnoista.

Keski-Suomen TE-keskuksen johtaja Heikki Aurasmaa jakoi Innosuomi-palkinot ja kertoi palkitsemisperusteet. Kilpailuun ilmoittautuneita oli 17 kpl. Jaossa on yksi palkinto ja kaksi kunniamainintaa.

Kunniamaininnan sai kunnanjohtaja Pekka Sirniö Petäjävedeltä, toisen kunniamaininnan sai Nopola News verkkolehti Kyyjärveltä, palkinnon nouti kunnanjohtaja Mikael Palola.

Ykköspalkinto meni Dextili Oy:lle Pihtiputaalle. Dextili on on taloushallinnon palveluja tarjoava yritys.

Palkitut pitivät pienen puheen palkinnonjaon päätteeksi.

Onnittelut kaikille palkituille!

Päätössanat lausui Jouni Hynynen ja kitaran säestyksellä siirryimme juhlakahveille.