Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogit

Yhteistyökumppanit

Vantaan kaupunki - Viikon saitti Nopola News

8.11.2005 Aaro Toppinen

No niinpä. Kävijäseurannan tarkka seulonta käänsi kummasti kompassin neulan Vantaan kaupungin suuntaan.

Syykin selvisi, kun vähän kuukletti. Siellähän se oli Vantaan kaupungin sivuilla asukkaille tarkoitetussa viestintäosiossa Viikon 44 saitti. Tässä linkki.
Kuvankäsittelijä on muuten tehnyt hienoa jälkeä Nopola Newsin sivusta ja logosta, tuollaiselle tekijälle meilläkin olisi käyttöä eikä itse tekstissäkään ole moittimista. Tosin nyt tuosta linkistä ei voi tekstiä enää lukea.

Helsingin Sanomien kuukausiliitteessä kuun vaihteessa ja tänään Vantaan kaupungin sivuilla. Näin Nopola News taas lunasti erään niistä lukuisista tavoitteista, joita sille on asetettu; kuntamarkkinointia parhaimmillaan.
Kunhan vain tuotteet, kunta ja Nopola News, ovat edustuskunnossa. Suositeltavaa luettavaa ja pohdittavaa meille itsekullekin antaa Tuija Aallon laatima tämän kuun pääkirjoitus. Näitä Nopola Newsin eri vivahteita ja mahdollisuuksia on vasta nyt ehditty pohtia ja oikeastaan sen jälkeen, kun Matti Lintulahti blogissaan vähän avarsi näkökulmia viime kesän kynnyksellä. Helsingin Sanomien mainospaikalle toki pääsee isolla rahalla, mutta sitä en tiedä onko Vantaan kaupungin sivuille asiaa edes rahalla.

Hyvä näin.