Kyyjärven verkkolehti | joulukuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

 

Kuoroloistoa kirkossa

Jari Kuusi

Kyyjärven kirkossa esiintyivät 16.12. kamarikuoro Vox Solenne Saarijärven rovastikunnasta ja Sirius-tyttökuoro Kivijärveltä.
Molemmilla kuoroilla oli oma ohjelmansa, mutta myös yhdistetyin voimin esitetyt jouluiset laulut olivat hienoa kuultavaa.

Ohjelmisto sisälsi - hyväksi koettuun tapaan - sekä tuttuja että vieraampia joululauluja. Sirius-tyttökuoro esitti omina numeroinaan mm. laulut "Jouluihme", "Valo syttyi pimeään" ja aivan omaa tuotantoa olevan laulun "Joulukirkkoon", jonka sävellyksestä ja sanoituksesta vastasi Vox Solennen laulaja Tuulikki Poser-Hirvi ja sovituksesta Siriuksen johtaja Martti Hertteli, joka oli laatinut sovitukset moniin muihinkin kuorojen lauluihin.

Margaret Vainion johtama Vox Solenne esitti mm. laulut "Oi Betlehem", "Hän seimessä nukkuu" ja "Mä kanssa enkelten" (soolo Martti Hertteli). Kamarikuoron 14-henkinen laulajisto soitteli instrumenttiaan puhtaasti ja tarkasti samoinkuin tyttökuorokin, jonka n. 10-19 vuotiaat laulajattaret antoivat vihjeen aktiivisesta Kivijärveläisten nuorten lauluharrastuksesta.

Kari Hiekkavirta esitti yksinlauluna tunnelmallisen "Taas kaikki kauniit muistot"-laulun ja kuorojen yhteisesityksenä laulamat "Tuo armon valkokyyhky" ja "Kuului laulu enkelten" päättivät konsertin arvokkaalla ja hienolla tavalla.