Kyyjärven verkkolehti | tammikuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yrittänyttä ei laiteta

Kaksi viikkoa sitten kirjoittelin yökahvilasta. Silloin odotimme kevään ensimmäiselle kerralle bolivialaista väriä. Sitä ei kuitenkaan silloin saatu, mutta yrittänyttä ei laiteta. Niinpä ei kuin tänään (27.1.) uudemman kerran harkitsemaan, riittääkö rohkeus tutustua ihan uuteen ihmiseen.


Talviseurat kirkossaÄitejä ja lapsiaTalvi ja flunssa"Nuutti ajaa joulun ulos"Kahvia yöllä?

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kahvia yöllä?

Mirjam Huotari

Syyskauden pyöri Nuorisotalolla yökahvila joka neljäs perjantai. Nyt tahtia on tiivistetty joka toiseen perjantaihin. Lähtölaukauksen rulianssi saa ensi perjantaina (13.1.). Aloitusaikaakin on muutettu tuntia aikaisemmaksi (kello 20:00), jotta aikaisemmatkin liikkujat ehtisivät mukaan.

Yökahvilan tarkoitus on tarjota nuoremmillle ja vanhemmille nuorille lämmin paikka viettää iltaa ja iltäyötä, keskustella, purkaa ajatuksiaan, pelata ja viettää aikaa yhdessä. Helluntaiseurakunta haluaa tällä tavalla tulla lähelle nuoria.

Tämän kevään ensimmäisessä yökahvilassa voi näkyä hiukan tummempaakin väritystä. Mirjamin (helluntaiseurakunnan pastori) vieraana ovat Markus-velipoika ja hänen morsiamensa, aito bolivialainen intiaanityttö Carmen. Mitäpä vieraat yksinään tekisivät Mirjamin kotona, joten koko joukolla on päätetty lähteä istumaan iltaa Nuorisotalolle. Näin ollen kyllin rohkea voi halutessaan tutustua myös yhteen uuteen kulttuuriin, kun paikalla on ainakin kaksi tulkkia (Mirjam ja Markus). Voipa Carmenin muutaman suomenkielisen sanankin laittaa koetukselle.

Kaiken kaikkiaan jokaisella on kuitenkin vapaus vain olla paikalla ja pelata tai keskustella tai vaikkapa vain seurata muiden touhuja sivusta. Vastoin viime syksyn kokemusta, jolloin ovet sulkeutuivat puoliltaöin, kun ketään ei silloin näkynyt, vaan kaikki paikalla olleet olivat hävinneet, on yökahvila nyt lupautunut olemaan joka tapauksessa auki kello yhteen aamuyöstä, jottei myöhäisimpien tulijoiden tarvitse jälkeenpäin kysellä, etteikö se ollutkaan auki niin kuin kuulemamme mukaan oli käynyt. Siispä jokainen vain rohkeasti mukaan!