Kyyjärven verkkolehti | tammikuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yrittänyttä ei laiteta

Kaksi viikkoa sitten kirjoittelin yökahvilasta. Silloin odotimme kevään ensimmäiselle kerralle bolivialaista väriä. Sitä ei kuitenkaan silloin saatu, mutta yrittänyttä ei laiteta. Niinpä ei kuin tänään (27.1.) uudemman kerran harkitsemaan, riittääkö rohkeus tutustua ihan uuteen ihmiseen.


Talviseurat kirkossaÄitejä ja lapsiaTalvi ja flunssa"Nuutti ajaa joulun ulos"Kahvia yöllä?

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Äitejä ja lapsia

Mirjam Huotari

Siitä se taas alkaa. Kevät pyörähti käyntiin jo yökahvilan puitteissa. Äiti-lapsi -piirikin alkaa taas, eikä muutoksilta ole siinäkään vältytty. Vaikka kuva onkin pikkusiskostani kesäaikaan kaikki isosiskon nallet kainalossaan, aloitamme kuitenkin nyt talvesta, emmekä suinkaan kesästä ;-)

Helluntaiseurakunnan ovet ovat taas ensi maanantaista (16.1.2006) alkaen joka toinen maanantai kello kymmenestä eteenpäin auki äideille ja lapsille. Kyllä joukkoon voivat uskaltautua myös perhepäivähoitajat lapsineen ja isät lapsineen. Kiellettyä se ei suinkaan ole, päinvastoin.

Se, millaiseksi kevät muodostuu riippuu paljolti siitä, millaisen me siitä yhdessä muodostamme. Joka tapauksessa luvassa on pieniä kertomuksia Raamatusta, laulua, leikkiä, askartelua, yhdessäoloa, rupattelua ja naposteltavaa. Siispä joukolla vain mukaan!