Kyyjärven verkkolehti | tammikuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Monenlaista peliä sunnuntaina

28.1.2005 Hannu Kalliojärvi / Aaro Toppinen

Monta asiaa ratkeaa sunnuntaina valtakunnallisesti ja paikallisesti.

"Presidenttipeli" huipentuu sunnuntaina klo 20.00 jälkeen, jolloin vaalihuoneistot sulkeutuvat ja tulostietoja tihkuu ääntenlaskennan edetessä. Kyyjärven äänestystulos ja ehdokkaiden saamat äänimäärät on luettavissa Nopola Newsin sivuilta heti niiden valmistuttua. Keskusvaalilautakunnan tiedottaja on luvannut hoitaa homman reaaliajassa kuten pitääkin. Nopola Newsin kannalta saadaan vastaus mielenkiintoiseen kysymykseen; onko meillä yhden vai kahden presidentin kirjoitukset pääkirjoitus osion alla. Tasaiselta näyttää gallupien mukaan, mutta tasaista on sunnuntaina muillakin rintamilla esimerkiksi lentopallossa.

Ainakin Pohjoisen Keski-Suomen herruudesta otellaan klo 19.00 alkaen liikuntasalilla, kun Kyky-Betsetin miesten I-sarjan lentopallomiehistöä vastaan asettuu Äänekosken Urheiljat. Varmasti kova taistelu tulossa, joten kaikki kynnelle kykenevät salille kannustamaan. Myöhään lauantai-iltana Pirkkalan lentoasemalta tavoitettu Hannu oli hakemassa Toma Bartkutea. Nähtäväksi ja kuultavaksi jää pääseekö parikymppinen Toma kentälle. Nettiradio ja Lasse paikalla tuttuun tapaan ja Matti Försti toiminee ottelun kirjottavana kommentaattorina niille joille nettiradio ei kuulu.

Ennen huikeaa miesten lentopallo-ottelua iskevät yhteen D-juniorit. Klo 12.00 liikuntasaliila alkavaan turnaukseen saapuvat kotijoukkueen vieraiksi Saarijärven Pullistus, Muuramen Lentopallo ja Korpilahden Martti. Tasaisia joukkueita, joten kannustusta tarvitaan.

Pysykää kanavalla !