Kyyjärven verkkolehti | tammikuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Betonimiesten maadoitus torjui Salaman iskut!!

Hannu Kalliojärvi/J.T

Salsa vs Kyky-Betset 1-3 (20-25, 25-22, 23-25, 21-25)
Vierasotteluiden sarja jatkui kolmannella perättäisellä voitolla.

Pelintaso ei noussut vieläkään korkealle, mutta pisteet otettiin ja edelleen tasaisen joukkueen suoritus palkittiin. Kokoonpanossa tehtiin muutoksia, tämän päivän kuumimmat numerot 3 ja 9 pääsivät toisen viikonlopun tapaan ratkaisijan rooleihin. He antoivat lupaavia näyttöjä niin tärkeässä puolustuspolitiikassa kuin yhteisten asioiden hoitamisessa. Hyvää peliähän on nyt esitettävä, kun tulevana viikonloppuna haetaan ratkaisua Keski-Suomen isännyydestä. Kimmo Koskela ja Jukka Mäkelä siis nämä numerot, muistakaa ensiviikonloppuna seurata heidän suorituksiaan. Jukka paikkasi tänään Lampelan keskitorjujan kohtaa ja Kimmo nosteli palloja Jukan tontilta. Hyökkäys kulki molemmilta tarvittaessa.

 

Raimo nappasi tuttuun tapaan ratkaisu hetken torjunnat ja Salama sammui hyvin kotisalissaan. Passari osastolla mentiin Peuraperän lahjojen säestyksellä vuorotahtiin ja molemmat saavat olla tyytyväisiä, Henkka ja Temmi ikään kuin ”täydentävät toisiaan”. Illan komeimman paterin betoniosastolta täräytti Jani Parkkonen, tyhjältä sai tintata ja kuumana oli Salaman pelaajat, hyvä Jani ! Liettuan pojat pitivät tasonsa ja uutta virtaa on luvassa, kun tulevaan Äänekoski otteluun saapuu parikymppinen Toma Bartkute. Libero Janne Paananen on säilyttänyt tasonsa ja odotettavissa nostetta kun panokset kovenee, jäljellä kun on neljä kotiottelua. Jaahas, meinasi unohtua, että kauppias Lampela poti viikolla loukannutta selkäänsä ja lämmittelyssä selvisi, ettei kannata riskeerata. Jukka sai siis lyhyellä varoitus ajalla uuden roolin, mistä hän suoriutui kiitettävästi.

 

Tulevana sunnuntaina siis paras mahdollinen vieras. Äänekosken urheilijat saapuvat hakkuri Ville Lassilan komennolla betonimyllyä ihmettelemään! Viikko on aikaa huoltaa laakerit ja suhteutukset kohdalleen ja aloittaa kotisalin pelit. On sitten uutta ”valua” tulossa.

Kunnanvaltuusto ja sivistystoimi tervetuloa, kuten muukin rahvas!!

–Hannu-