Kyyjärven verkkolehti | tammikuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Rotinoilla

20.01.2006 Pirkko Viertamo

Mll:n hallituksen jäseniä onnittelemassa Pohjoiskankaan tyttövauvaa.

MLL:n hallituksen jäsenten keskuudessa on perinteeksi tullut tapa käydä onnittelemassa uutta vauvaa ja hänen perhettään rotinoilla. Eli viedään mennessämme vauvaa katsomaan mukana suolaisia ja makeita leivonnaisia. Siinä sitten vauvan ihailun lomassa juodaan porukalla rotinakahvit ja rupatellaan mukavia. Pohdiskellaan, joskus vähän salaperäisestikin, että kenenkähän luokse seuraavaksi päästään viemään rotinoita. Tällä kertaa tehtävä oli helppo, sillä laskettu aika seuraavalle uudelle tulokkaalle on jo lähiviikkoina!
Pohjoiskankaan Kiia Inka Eerika on pian kahden kuukauden ikäinen suloinen tyttövauva ja oli rauhallinen ja tyytyväinen vierailumme aikana. Kuvassa hän on kummitätinsä sylissä.

MLL:n toiminta on vapaaehtoistyötä lasten ja nuorten parissa. Mukaan paikallisyhdistykseen voivat liittyä kaikki halukkaat ja sen hallitukseen kuuluu tällä hetkellä 10 varsinaista ja 2 varajäsentä. Hallituksen kokoonpano vaihtuu osaksi joka vuosi, jäsen on erovuorossa  joka kolmas vuosi ja sama jäsen voi toimia hallituksessa enintään  9 vuotta. Uudet jäsenet ovat tervetulleita mukaan!