Kyyjärven verkkolehti | tammikuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogit

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kuulumisia El:n Kyyjärven yhdistyksestä

Terttu Sillanpää

Yhdistyksemme on palannut joululomalta ja pitänyt järjestätymiskokouksensa.

Hallituksemme  jäsenistö uusiutuu aika ajoin, koska sääntöjemme mukaan kukin jäsen toimii korkeintaan kuusi vuotta. Tämä on hyvä asia, saadaanhan näin uusia ja innokkaita mukaan toimintaan. Nykyinen hallituksemme on seuraa-vanlainen : Pj. Tapio Lintulahti, siht. Terttu Sillanpää, muut jäs. Eila Halmesaari, Anita Honkonen, Taisto Lahtinen, Kyllikki Lehtola, Lyyli Mäntylä, Siiri Pölkki, Kaisa Ruuska, Osmo Tenhunen ja Saara Vähämäki. Kaikilta voitte kysyä, jos haluatte tietää mitä me oikein teemme.

Jäseniä meillä on tällä hetkellä 226 eli n. 13 % kunnan asukasluvusta, siis aika paljon, eikö vain? Millä muulla vapaaehtoisjärjestöllä on enemmän?.

Toimintamme tähtää virkistykseen, henkisen ja aineellisen hyvinvoinnin lisäämiseen. On niin paljon yksinäisiä ikäihmisiä, joille pelkkä toisten samanikäisten tapaaminen ja keskusteleminen on riittävä syy tulla mukaan.

Toki meillä on harrastustoimintaa, liikunta, laulaminen, retket naapurikuntiin tai kaemmaks, teatteriin ym. Emme ole sidottuja mihinkään, vaan voimme päättää vapaasti mitä teemme, kunhan toimimme omien resurssiemme mukaan.

Viime vuoden aikana meillä oli mm. 27 erilaista aktiviiteettia. Pakollisia ovat  tietysti hallituksen- ja vuosikokoukset, käymme tervehtimässä syntymäpäivillä jäseniämme, kolme teatterimatkaa, "elämysmatka" Tuuriin veteraanien kanssa "Toukosiunaustilaisuus", joka yksi El:n luomista perinteistä. Kuukausittain pidämme kahvitilaisuuden joko Kivirannassa tai jos kutsutaan, niin esim. sivukylilä ihan ykstyisten kotonakin. Olemme vierailleet mm. Iso-Nopolan koululla kirjastossa, Piispalassa ym.

Viime vuonna oli lisäksi koko järjstön 35-vuotisjuhla , oma 25-vuotisjuhlamme, lisäksi kävimme edustamassa Perhon, Saarijärven, Alajärven ja Karstulan  yhdis-tysten vuosijuhlissa. Markkinoillekin osallistuimme, tämä on yksi varainhankintakeinoistamme.

Mainittakoon vielä, että osallistuimme piirin juhliin myös talkootyötä tehden.

Tällekin vuodelle on jo suunnitteilla liinkuntapäiviä, teatteriretkiäym. Mielellämme olemme yhteistyössä muiden järjestöjen kanssa edelleenkin, koska meillä ei aine omasta porukasta löydy väkeä joka lähtöön tarpeeksi.

Hymyillään kun tavataan, tapaamisiin tilaisuuksissamme.