Kyyjärven verkkolehti | tammikuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Presidenttiehdokkaiden artikkelit Nopola Newsiin ?

21.1.2006 Aaro Toppinen

Molemmilta pyydettiin ja tulossa on.

Nopola Newsin Info-sivulla luvataan seuraavaa :

" Tässä julkaisussa tulee nimittäin olemaan myös arvostettujen ihmisten, huippuasiantuntijoiden, kansanedustajien ja vastaavien tahojen kirjoituksia ............."

Nyt Nopola News myös lunastaa näitä lupauksia. Idea pyytää artikkelia presidenttiehdokkailta syntyi siitä, että molemmat ehdokkaat ovat tiedotusvälineiden mukaan olleet erityisen kiinnostuneita maaseudusta. Nopola News on maaseudun media parhaimmillaan ja paljon muuta. Toinen syy pyyntöön oli se, että (huom Nopola Newsiä luetaan muuallakin !) naapuripitäjästä lukijat pyysivät julkaisemaan Sauli Niininistön pääkirjoituksen syyskuulta 2005 uudelleen. Mitään estettä uudelleenlinkittämiselle ei ole, mutta vaalitaistelun tässä vaiheessa on toki hienovaraista pyytää kirjoitus molemmilta.

Pyyntö toimitettiin siis molempien ehdokkaiden vaalikoneistoille ja ehdotettiin, että ensiviikolla ehdokkaan kirjoitus on pääuutisena vuoropäivinä. Nopola Newsin muille kirjoittajille tiedoksi, että ensiviikolla maanantaista - lauantaihin ei saa laittaa omaa uutista pääuutiseksi.

Varsinaisen vaalipäivän, sunnuntain, rauhoitamme jollekin muulle uutiselle tasapuolisuuden nimissä.

Kisassa hopealle jääneen ehdokkaan kirjoitus jää tammikuun 2006 pääkirjoitukseksi ja voittajan artikkeli helmi - maaliskuun 2006 pääkirjoitukseksi. Virkaanastumispäivänä julkaisemme artikkelin tietenkin pääuutisena juhlan kunniaksi.

Presidenttiehdokas Tarja Halosen artikkeli julkaistaan maanantaina pääuutisena.

Näinkin arvovaltaisten tahojen kirjoitusten johdosta, kaikkien kyyjärveläisten tulisikin kiitokseksi käydä äänestämässä omaa ehdokastaan ja siten kohottaa äänestysprosentti huippulukemiin.