Kyyjärven verkkolehti | tammikuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Nopola News Amerikan mantereelle

13.1.2006 Aaro Toppinen

Pikkuhiljaa, mutta varmasti, Nopola News löytää tiensä myös Amerikan mantereelle. Kuva ei ole Amerikasta vaan talkoista Valkeislammelta.

Siitä osoituksena Hannu Pölkin palaute Kanadasta, jonka rohkenen julkaista.

" Happy New Year !  Kun tassa ' surffasin' nettia, ihmeekseni sielta loytyi Nopola News linkki. Kylla on ollut hienoa saada uutisia entiselta kotipitajalta. Synnyin Saunakylalla ja ja kavin kouluni siella . Siksi olikin fantastinen juttu kun sain lukea Sulo Tammisen, hyvan tutun, kirjoituksen riihenpoltosta. Olen asunut Kanadassa vuodesta -62 asti.  Ihmeekseni sielta loytyi myos serkkuni Marketta Polkin miehen Osmon ' in memorium' kirjoitus. Keep up the good work !  

Hannu Polkki "

 

Kiitos rohkaisevasta palautteesta ja juuri tässä Nopola News on parhaimmillaan eli se pyrkii tarjoamaan reaaliaikaista tietoa niin nykyisille kuin myös entisille kyyjärveläisille maailman eri puolille.

 

Kansainvälisyyttä ja nuorta voimaa on muutenkin luvassa, sillä yläsasteella opiskeleva Jasmine Taipale aloittaa TET-työharjoittelun viikolla 4. Hän aikoo toimittajan uralla tulevaisuudessa. Ensimmäistä kertaa Kyyjärven historian aikana pystymme tarjoamaan harjoittelupaikan. Samalla saadaan sitä suuren yleisön kaipaamaa nuorten näkökulmaa asioihin. Kansaivälisyyttä on luvassa ranskalaisten oppilaiden ja opettajien vastavierailun aikana helmikuussa. Jasminen tehtäviin kuuluukin suunnitella ja ideoida esimerkiksi mahdolliset nettiradiolähetykset ja ranskalaisten matkapäiväkirjat Nopola Newsiin. Siinä sitä onkin työharjoitteluviikolle urakkaa.

 

Hannulle sinne Kanadaan tiedoksi, että liitämme tähän juttuun tutun kuvan Saunakylältä lähipäivien aikana. Ja ei muuta kuin tietoa Nopola Newsin olemassa olosta sinne muillekin.