Kyyjärven verkkolehti | tammikuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Omakotitalo myynnissä

Kyyjärven Oikarilla on myynnissä omakotitalo hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kyyjärvelle noin 10 km ja Karstulaan noin 15 km.


Hitsi !!! kuka ihmeessä ja miksi ?


Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kaunis Kyyjärvi ry:n kuulumisia

Maija Suuniittu

Kotikylän puiston viimeinen silaus ym.

Sääntöjemme mukaan yhdistyksen tarkoituksena on parantaa ja ylläpitää Kyyjärven miljöön ja yleisilmeen viihtyisyyttä sekä kannustaa ja aktivoida kyyjärveläisten eri toimijoiden osallistumista oman elinympäristönsä suunnitteluun sekä jatkuvaan kehittämiseen ja ylläpitoon.

Alkukesän aikana on tarkoitus tehdä viimeinen silaus puistoalueelle, metsänhoitoyhdistyksen pojat ovat lupautuneet tuomaan ja istuttamaan puita alueelle.  Maamiesseuran miehet ovat hankkimassa puistoon penkkejä - joten hyvältä näyttää.  MLL:n Kyyjärven osasto lahjoitti rahasumman, jolla hankitaan keinu lasten iloksi. Yhdistyksemme puheenjohtajalta Lahtisen Laurilta keinun teko onnistuu varmasti.  Lisäksi on tarkoitus, että nurmikon ja kivituhkan väliin laitetaan kivetys, näin saamme alueen pidettyä siistimpänä ja helppohoitoisempana.  "Roskikset" puuttuvat koko kylältä.  Niitä pitää hankkia teiden varsille ja puistoon.

Ideointiryhmä on valittu ja ryhmän vetäjinä toimivat Noposen Taina ja Pillikon Sisko.  On mielenkiiintoista odotella uusia ideoita.  Ryhmän jäsenet on "kutsuttu" joka puolelta kylää.  Kaunis Kyyjärvi ry on koko Kyyjärveä koskeva asia.

Olen tässä miettinyt, että kyllä puiston avajaiset pidetään kunhan maa vihertää.  Lauletaan kesä ja puisto tervetulleeksi, mikäpä paremmin sopisi kun kansanlaulut kesäisessä illassa ja ehkäpä muutakin ohjelmaa löytyy. 

Kaikki toiminta vaatii varoja.  Helmikuun kuntatiedotteen välissä lähetämme yhdistyksen jäsenmaksulapun.  Toivomme että mahdollisimman monet liittyvät jäseniksi ja näin kartutamme varoja, jolla voimme toimia.  Otetaan yhteiseksi asiaksi Kyyjärven siisteys ja viihtyisyys, mikäli keksitte hyviä ideoita niin ottakaa reippaasti  yhteyttä Tainaan ja Siskoon.