Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Lomatoimisto tiedottaa

Lankapuhellinnro 4597016 ei ole enää käytössä


Texas Odusoga V75-voittoon Tampereella

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Texas Odusoga V75-voittoon Tampereella

4.2.2006 Aaro Topinen

Onnea Pölkin kylälle. Kyyjärveläisravuri menestyi Tampereen V75-kierroksella. Kuvassa ainakin voittajan kaveri kuvattuna viime kesänä.

Ohjelmatietojen mukaan 8-vuotiaan tamman omistavat Pia ja Tuula Häkkinen sekä Rauno Ylönen Kyyjärveltä. Tampereella ohjastuksesta vastasi Mika Forss. Tampereella 2100 m:n ryhmälähtöna ajettu tammadivisioonan lähtö oli rajattu enintään 15.000 €:a voittaneille. Voittoaika oli 18,6a. Tamman edellisen voiton taituroi myös Mika Forss Seinäjoella 30.12.2005, voittoaika tuolloin samalla matkalla ryhmälähdössä ennätystä hipova 17,6a. (17,2ake). Hyvään vireeseen on tamma tullut Pölkin rauhallisilla kyläteillä, kun talvikelissä tuollaisia aikoja ja tuloksia napsii.

Pelillisesti voittajakerroin oli hyvä 9.87 ja kaksarikerroin ykkössuosikin Harri Koivusen ajaman Lucia K.A. kanssa oli 13,87. Jälkipeli on helpointa peliä, mutta ei tuo nyt ylivoimainen tehtävä olisi ollut napata kiinni.
Fintotolla taitaa muuten olla Euroopan reaaliaikaisin pelijärjestelmä. Fintoton TOTO-radion kautta kuuluu selostukset aivan kuin paikanpäällä kuuntelisi, samoin TOTO-TV toimii Internetin kautta.

Ja tässä linkki viime kesänä Nopola Newsissä julkaistuun juttuun. Kukahan tai ketkä ryhtyisivät pyörittämään seutukunnan vihjepalvelua. Olisihan nuo varmat vinkit helppo muuttaa rahaksi.