Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Vintiöt antoivat betonimyllyyn kierroksia

13.2.2006 Hannu Kalliojärvi

Kyky-Betset sai korjattua heikosti alkaneen pelin voitoksi. Hu aloitti mallikkaasti ottelun ja käytti isäntien horroksen hyväksi.

Asennetta toiseen erään marssittivat  Parkkonen, Räihä ja Koskela. Pelihuumori alkoi löytyä ja nimenomaan halu taistella joka pallosta ja pisteestä. Oltiin ekaerän jälkeen selkä seinää vasten ja Karva konsultoi, että nyt ois raadikaalin ratkasun paikka ja siihen päädyttiin. Kauden aikana vähemmälle peliajalle jääneet kehään ja mahdollisuus näyttää, pojat kiitti luottamuksesta ja näytti minkä takia ovat hommaan lähteneet. Kiitos.

Kolmanteen erään taas muutoksia, mutta ykkösnyrkki sai vuorostaan tilaisuuden ja kyllä nekin kiitti, tais olla torjunta aika vankkaa eikä puuttunut enää yritystä muillakaan osa-alueilla. Suurin ero muuten oli hakkuriksi siirretty Mäkelä ja Sani vaihtui yleispelaajaksi. Jukka nautti ja anto pelivälineelle kättä.  Neljäs erä oli tulla itelle, mutta HU muistutti miksi ovat vuosien saatossa taistelleet ykkösen kärkipaikoista ja väänsivät peli viidenteen erään.

Trillerierään heikko alku ja keskipohjanmaan miehet johtoon 2-4. Saatiin pallo pois ja Jukka syöttämään, no sehän on kapteeni ja sitten vaihtu risetti myllyyn, puolia vaihettiin 8-4 ja vieläkin syötti sama mies. Hyvin piti ”Morrin” kantti. Kyllä siinä autto kaikki, yleisökin sai painetta naapurille. Erä kotiin 15-10 ja taulukossa peli kovenee.

Yhteenvetona muistutus niin itelle kuin pelaajille että oltas aina hereillä kun mennään paikalle ja kaikki peliin. ”Katsokaa mallia Parkkosesta” – siinä oli ”kuntajohtajan” kommentti ja sehän mies ei turhia kommentoi, osu taas naulan kantaan. Niin on Jani paikkansa taistellu. Parhaina palkittiin HU:n Mikko Keskisipilä  ja betonimies Parkkonen.  Kyky-Betsetin  kuumimmat ja tehokkaimmat Jukka ja Darius. Räihä toisen erän ”kingi”, hallitsi torjuntaa ja piti pitkiä miehiä pilkkanaan.  Olihan meillä myös passarit ja libero, jotka saavat puhtaat paperit. Komeimmat tiikerit kuuluu ”Kärpälle”.

Tulevaan viikonloppuun huipennus, sarjan kaksi viimeistä peliä kotiluolassa ja päämyllärinä ”tohtori” Kristjan Kais. 

Tervetuloa yleisö ja pelaajat !!