Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Keski-Suomen ykkössarjaherruus Äänekoskelle

30.1.2006 Hannu Kalliojärvi

Äänekosken nälkäinen ja kova asenne liikaa betonimiehille. Kevään eka kotiottelu kääntyi vieraille kovasta rimpuilusta huolimatta ja isännät saivat muistutuksen siitä miltä tappio maistaa.

ÄU:n joukkueelle täytyy antaa reilu tunnustus, kova oli naapurin asenne ja erikoisesti Aki Siimekselän panos, parhaan pelaajan palkintoa ei turhaan Kiuruveden kasvatille annettu. Kotijoukkueen pikarit nappasi Darius. Isännistä ei tänään voi erityisesti mainita ketään hyvästä eikä pahasta, nyt ei vaan saatu parasta rutistusta päälle ja keskivertosuoritus ei antanut aihetta juhlintaan. Kimmo Koskela voi olla kevään onnistuja, tasapainoisuus saattoi olla tänäänkin miehen tavaramerkki.

Kykyjä peluutettiin tänään hieman aiemmasta poikkeavalla ryhmityksellä ja siinäkin oma osuus pelin ailahteluun. Keskiosastolla oli eniten muutoksia mutta suurin ero pelissä lienee syötöllä ja vastan otolla, siinä syntyvät erot vaikuttivat passareiden mahdollisuuksiin sekä torjunnan rakentamiseen.

Ottelutapahtumana otettiin kuitenkin yksi askel eteen ja valotykki toi oman säväyksen alkuun, ettei sitten vaan häikäissyt liikaa omien pelureiden silmiä vai oisko kaupungin pojat nähny ennenkin tuommosen vimpaimen tai jos silmät kirkastukin entisestään. Mene ja tiedä, täys tunnustus kaikesta huolimatta Äänekosken suuntaan. Niin, se Toma ei sitten saanu lisenssiä Darukselta.

Betonimylly eikä betonimiehet säikähdä yhtä tappiota, ensi sunnuntaina matkustetaan Tornioon ja kiusataan isompia. Parempaa on luvassa helmikuussa 12. päivä kun Himangan Urheilijat saapuu ”myllyä” katsastamaan. Kristjan on vahvistanut tulonsa 18.-19. helmikuuta, jolloin vastassa KaNMKY ja LaiLu.

-hannu-