Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Hätääntynyt seurakuntalainen

Laajakaistaa, tietotekniikan opetusta ja myös suullista tiedonvälitystä tarvitaan.


Uusia ohjeita Info-sivulla ja kehitystä luvassaNettiradion saldoja viikonlopulta

Yhteistyökumppanit

Nettiradion saldoja viikonlopulta

30.1.2005 Aaro Toppinen

Sunnuntai-illan lentopallo-ottelu ladattiin parhaimmillaan lähes 40 talouteen. Valtuuston kokous lähettiin maanantaina ja se keräsi parikymmentä latausta.

Hyviä saldoja, mutta harmi kun haja-asutusalueiden laajakaistat odotuttavat itseään. Molemmat lähetykset onnistuivat teknisesti. Palautteen mukaan lentopallo-otteluissa saisi olla enemmän yleisöääniä mukana. Selostajan mikrofonin lisäksi taustaääniä otetaan mukaan kahdella saliin sijoitetulla mikillä. Nämä ovat niitä kehitys- ja säätöjuttuja, jotka ovat tiedossa. Toivottavasti jossain kevään ottelussa päästään testaamaan myös erillistä nettiradioselostajaa yhdessä Lassen kanssa. 

Valtuuston kokouksessa säädöt olivat palautteen mukaan kohdallaan. Turhat tuolien kolinat ovat historiaa, sillä valtuutetut puhuvat nykyään istualtaan. Luonnollista on, että napsuttelu ja kolistelu lisääntyy, kun adrenaliini kohoaa. Keskustelu oli tälläkin kertaa vilkasta, mutta tasot pysyivät muuten kohdallaan. Latauksia siis parikymmentä ja paikanpäällä 4 kuuntelijaa toimittajan lisäksi.

Jatkossa tulevat lähetykset voi tarkistaa Nettiradio painikkeen alta löytyvältä pääsivulta. Muistutamme toki pienillä uutisilla lähetyksistä jatkossakin.