Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Hätääntynyt seurakuntalainen

Laajakaistaa, tietotekniikan opetusta ja myös suullista tiedonvälitystä tarvitaan.


Uusia ohjeita Info-sivulla ja kehitystä luvassaNettiradion saldoja viikonlopulta

Yhteistyökumppanit

Uusia ohjeita Info-sivulla ja kehitystä luvassa

4.2.2006 Aaro Toppinen

Info-sivun alle on nyt vihdoin ja viimein saatu hieman tarkennettuja ohjeita. Ne löytyvät Ohjeita tiedottajille osiosta. Kehityskuviot käyntiin lähiaikoina.

Toivottavasti ohjeet selventävät esimerkiksi tapahtumakalenterin täyttöä ja käyttöä. Siella on myös juttua ingressistä ja pääuutisesta. Tarkoituksena on ohjeistaa tiettyjä perusasioita, jotta julkaisu toimii siten kuin se on suunniteltukin tässä ensimmäisessä kehitysvaiheessa. Tarvittaessa voi kysyä lisätietoja.

Nopola Newsin toinen kehitysvaihe lähtee käyntiin lähiaikoina. Ulkoasu saa kunnollisen piristysruiskeen. Tähän ensimmäiseen versioon ei kovin paljon panostettu, koska silloin alkuvaiheessa, kaiken tohinan keskellä, tarkoitus oli saada julkaisu nopeasti käyttöön. Nyt sen piristämisen aika kuitenkin on. Samassa yhteydessä korjataan ja parannetaan julkaisujärjestelmää tämän reilun puolenvuoden kokemuksen perusteella. Tarpeet ovat tulleet esille käytön ja palautteen myötä.

Muutamia poimintoja suunnitelmista. Keskipalsta levenee aavistuksen, jotta kuvat pääsevät paremmin oikeuksiinsa. Tässä numerossa myös -palstaan tulee kaksi pikkukuvallista juttua, joista toinen voidaan lukita pitemmäksi ajaksi. Joskus on nimittäin tarvetta nostaa joku ajankohtainen asia uudelleen esille yhtäaikaa muiden pääuutisten kanssa. Samalla korjataan julkaisupäivämäärä-toimintoa, jottta juttujen varastoon kirjoittaminen on helpompaa ja ne kiertävät sitten etusivun kautta oikeassa järjestyksessä.

Kuvankäsittelyyn on suunniteltu parannuksia mm. siten, että kuvan voisi vain yksinkertaisesti valita omalta koneelta ja se siinä mennessään muokkautuisi uutiseen sopivaksi. Samoin kuvagallerian toimintaa on tarkoitus yksinkertaistaa.

Yrityssektorille onkin sitten runsaasti tarjottavaa vähintään kolmiportaisen yhteistyökuvioiden kautta. Onkohan tämä sitä tulevaisuuden yritysviestintää vai mitä. 

Ideoita tulee yli kuntarajojen, sillä Kinnulasta saatiin tutkittavasti mielenkiintoinen uusi teoria "Raaputa sinä minun selkää, niin minä raaputan sinun". Harkitsemisen arvoinen asia, mutta näistä sitten tarkemmin myöhemmin.

Kunnan postilaatikkoon kolahti loppuviikosta se odotettu TE-keskuksen päätös. Paksu nippu paperia, mutta hätäisesti luettuna varsin positiivista luettavaa.

Pysykää kanavalla niin tiedätte missä mennään !