Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Saman pöydän ääressä

Kyypartio sai isännöidä vierailua johon oli saapunut K-S:n partiopiirin väkeä Jyväskylästä ja kaksi naapurilippukuntaa.


Au revoir, ystävät

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Saman pöydän ääressä

18.3.2006 Hakola Eevaliisa

Kyypartio sai isännöidä vierailua johon oli saapunut K-S:n partiopiirin väkeä Jyväskylästä ja kaksi naapurilippukuntaa.

Lauantaina järjestettiin Kyyjärvellä Keski-Suomen partiopiirin pohjoisen alueen aluetapaaminen. Saimme tutustua Karstulan Korpikarstujen ja Saarijärven Saloveikkojen toimintaan. Ja  he meidän toimintaamme. Pihtiputaan ja Viitasaaren lippukunnista ei johtajistoa tänään päässyt Kyyjärvelle mutta seuraavassa tapaamisessa, ehkäpä Viitasaarella? pääsemme tutustumaan myös näihin lippukuntiin.

Aluetyön tavoitteena on parantaa lippukuntien toimintaedellytyksiä. Yhteistyö tuo uusia vahvuuksia, ratkaisumalleja ja aktivoi toimintaa. Lippukuntien on mahdollista saada paremmin äänensä kuuluville. Mahdottomat asiat voivat yhdessä tehden tulla mahdollisiksi. Aluetyö on uusi asia kaikille ja hakee vielä muotoaan. K-S:n piiri on jaettu kuuteen eri alueeseen lähinnä maantieteellisen jaon mukaan. Kullekkin alueelle tulee omat alueohjaajat jotka Suomen Partiolaiset kouluttaa tehtävään. Eli niin se vain on, että meidän KyyEki lähtee vielä koulun penkille...!

Tämän päivän keskustelusta jäi pohdittavaa, hyviä vinkkejä tuli toimintaan ja huomatuksi, että samat ongelmat vaivaavat muissakin lippukunnissa eikä vain meillä. Ja varsin vireää toimintaa naapurit meille esittelivätkin. Oli ilo kuulla ja jakaa kokemuksia. Myös piiristä päin meille tuotiin terveisiä ja tsempattiin jatkamaan ja jaksamaan.