Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yrittäjien haastattelukierros

Kyyjärven kunta ja Kyyjärven Yrittäjät ry sekä Seudulliset Yrityspalvelut -hanke toteuttavat yhteisen Kyyjärven kokoonjuoksija –projektin nimellä kulkevan yrittäjien haastattelukierroksen.


Maanpuolustusjuhla Kyyjärvelle 2007

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Nettiradiossa maanantaina: Kunnanvaltuusto

25.3.2006 Aaro Toppinen

Puhuttaako seutukuntasuunnitelmat ? Ollaanko samoilla vai eri linjoilla ? Ainoa mikä on varmaa on, että samoilta nettiradion linjoilta kuuluvat nämä asiat maanantaina. Vai kuuluvatko ?

Varsin lyhyeltä näyttää tämänkertainen valtuuston esityslista, vain neljä asiaa. Mukana mm. Paletin kiertoliittymän lisämääräraha. Jos vanhat merkit pitävät paikkansa, pisin ja mielenkiintoisin pykälä onkin tulossa muista asioista. Keskusteltavaa varmaan riittää.

Hieman normaalista poikkeava valtuuston kokouksen alkamisaika ( klo 19.30) johtuu siitä, että kunnanhallitus kokoontuu ennen valtuustoa kuten kokouskutsupalstalta voidaan todeta.

Asikkalan kunnanvaltuusto kokoontuu samaan aikaan valitsemaan kunnanjohtajaa, mutta sieltähän ei suoraa lähetystä ole luvassa. Keskustelut on mentävä paikanpäälle kuuntelemaan tai sitten luettava seuraavana päivänä perinteisistä medioista.

Toisin on täällä, joten pysykää kanavalla.