Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Joko tarjosit : Tarjouskilpailu rantatonteista

Kunnanvaltuusto päätti myydä Kotkanniemen rantatontit tarjousten perusteella Vielä on tämä kuukausi aikaa tehdä tarjous.
Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Sähkönsyöttö varmistuu Kyyjärvellä

16.3.2006 Kyyjärven kunta / tekninen toimisto

Kuvassa Vattenfallin Kari Erkkilä esittelemässä kartalta Pekka Mäkelällä paikkoja ja tekniikkaa, joilla Nurmijoen ja Kumpulan suuntien sähkönsyöttöä voidaan varmistaa.

Silloin kun kaikki toimii niin äkkiä ihminen unohtaa vai kuka vielä muistaa ne kolmen kuukauden takaiset tykkylumen aiheuttamat sähkökatkot.

Vattenfall ei kuitenkaan ole unohtanut vaan aikoo seuraavan kolmen vuoden aikana investoida 80 miljoonaa euroa sähköverkon uudistamiseen. Kari Erkkilän mukaan puhutaan ns. säävarmasta verkosta ja sen aikaansaamiseksi tutkitaan erilaisia vaihtoehtoja ja tekniikoita. Yksi vaihtoehto on vika-alueen rajaminen pienemmäksi ja siten minimoida käyttäjille aiheutuvat haitat.

Oman osansa tuosta investointikakusta tulee saamaan myös Kyyjärvi jo tämän vuoden aikana, sillä Nurmijoen ja Kumpulan suunnille on luvassa kauko-ohjattavat erottimet. Erottimet mahdollistavat sähkön syötön tarvittaessa eri suunnasta.

Samassa palaverissa tutkittiin uuden Kotkanniemen asuntoalueen sähkölinjoja. Tuolla alueella kaapelit kaivetaan maahan. Kotkanniemen asuntoalueen tonttien tarjouskilpailu on vielä tämän kuukauden käynnissä.