Kyyjärven verkkolehti | huhtikuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Pääsiäinen on juhlien juhla

Pääsiäinen on kirkkovuoden suurin juhla. Kristuksen ylösnousemus on kristillisen uskon keskeisin asia.


Paastonaika on päättymässäMyyjäisetVapauttava kärsimys - tapahtuma Rientolassa

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Vapauttava kärsimys - tapahtuma Rientolassa

30.3.2006 Anssi Ohranen

Hengellinen tapahtuma Rientolassa 9.04.2006 klo:12:00. Puhujana vankilaevankelista Kyösti Erkinkorpi. Musiikissa palvelee kanttori Jari Kuusi.

Kyösti Erkinkorpi:
Syntynyt vuonna 1946 Kuopiossa. Hänen isänsä alkoholiongelmien vuoksi perhe hajosi ja Kyösti vietiin lastenkotiin. Myöhemmin hän joutui koulu- ja sosiaaliongelmien takia kasvatuslaitokseen.15-vuotiaana alkoi hänen rikoskierteensä, joka johti lopulta Erkinkorven 10 vuodeksi vankilaan.Kyösti koki hengellisen heräämisen Tukholmassa vuonna 1979. Rikokset, huumeiden- ja alkoholin käyttö loppuivat. Hän liittyi Tukholman Filadelfiaseurakunnan jäseneksi ja aloitti alkoholi- ja narkomaanityön sekä ryhtyi vankilatyöhön. Hänelle myönnettiin Oikeusministeriön lupakirja hengelliseen työhön Suomen vankiloissa vuonna 1982. Hänen elämästään on tehty myös elokuva ja hänen kirjaansa "Rundi" on käännetty ruotsiksi, venäjäksi, viroksi, latviaksi, ukrainaksi, romaniaksi ja espanjaksi.

Tammikuussa 2004 Kyösti Erkinkorpi ja IRR-TV:n edustajat vierailivat Ufan lapsivankilaleirillä julistaen evankeliumia ja jakaen humanitääristä apua. Vangeille jaettiin talvivaatteet, ruokaa, hygieniatarvikkeita ja hengellistä kirjallisuutta. Vankilanjohtaja eversti Salavat Karimovits totesi:" Olen ollut virassa 35 vuotta. Tätä leiriä olen johtanut 18 vuotta. Humanitäärinen apu parantaa poikien ulkoisia olosuhteita täällä leirillä. Mutta erityisen voimakkaan vaikutuksen tekivät sanat, jotka te heille puhuitte. Niiden voima muuttaa heidän käyttäytymistään paremmaksi nyt ja toivottavasti myös tulevaisuudessa".

Siinä jotain siitä mitä evankeliumi saa aikaan niin Ufan vankileirillä, kuin meillä täällä rakkaassa Suomen maassa.

Kyyjärven Vapaaseurakunta