Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Bolivialainen nuortenilta

Mirjam Huotari

Vilkuilen kelloani. Mielestäni me myöhästymme pahasti, mutta sitten useampi taustalta muistuttaa, että olenkin taas Boliviassa. Sekään ei ole ihan niin tarkkaa, ehtiikö ajoissa vai ei.

Saavumme paikalle loppu viimeksi juuri sopivaan aikaan. Menossa on lähetysnoppapeli. Illan päämääränä on tutustuttaa nuoriso lähetystyöhön. Olo on aika vapaata, eikä kukaan tunnu ujostelevan. Minäkin saan tekeytyä kieltä osaamattomaksi, kun yksi koittaa kysellä hotellia ja toinen seurakuntaaa. Pääsen myös suomen kielenopettajaksi, kun joukolle on opetettava: "Jumalan siunatkoon sinua ja Jeesus Kristus rakastaa sinua."

Kirjoittelen tätä juttua tällä kertaa tänne Seurakuntien puolelle, vaikka suurimmaksi osaksi päiväkirja löytyykin matkakertomusten puolelta. Näin vain sattuu saamaan mahdollisuuden muistuttaa olemassaolostaan.

Tämän päivän kuva on Recoletalta, Sucren näköalapaikalta. Tänään kävimme siellä kurkistelemassa, missä oikein olemme. Ja näkymät kaupunkiin olivat upeat. Vuorenrinteitä joka puolella, mutta nyt minun puolestani: Hyvää yötä ja Jeesus myötä!