Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogit

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Hyvää vappua ja iloista kevättä!

Mirjam Huotari

Toiset kaivavat ylioppilaslakit päähän ja nauttivat Suomen keväästä. Toiset päättävät istua koko päivän lentokoneissa ja lentokentillä. Tapansa itse kullakin.

Kyyjärven helluntaiseurakunta elää kesää pikkuisen etuajassa, kun sen työntekijä, Mirjam Huotari, jää vapusta lähtien kesälomalle. Ohjelmaa seurakunnassa kyllä riittää siitä huolimatta.

Mirjam itse toteaa, että talven mittaan hommia kertyi sen verran paljon, ettei Nopola Newsiin kirjoittamiseen tahtonut enää löytyä aikaa. Nyt kuitenkin olisi tarkoitus pitää jonkin sortin matkapäiväkirjaa lomareissulta Boliviassa.

Mirjam on kasvanut Boliviassa lähetyslapsena, joten itse asiassa hän palaa vain toiseen kotimaahansa. Sen verran kotiutunut hän kuitenkin on Kyyjärvelle, että ikävä meinaa jo heti alkuun vaivata, vaikka samaan aikaan onkin todella ihana tavata vanhempia sekä nuorimpia sisaruksia. Mitä reissu sitten pitää sisällään, selviää, kun tarkkailee Nopola Newsia.

Vilkuilkaahan kirjoittelua ja käykää kurkistamassa, millaista elämää seurakunta pitää työntekijän ollessa matkoilla. Onneksi seurakunta on täynnä ihania ja aktiivisia ihmisiä, joten elämä varmasti jatkuu, ja taivaan Isä varmasti huolehtii niin seurakunnasta Kyyjärvellä kuin työntekijästä maailman äärissä.

Nauttikaahan Suomen keväästä ja ihailkaa taivaan Isän luomaa kaunista luontoa! Siinä on ihmettä kerrakseen, ja kertoo varmasti Luojastaan.