Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Parturi-kampaamo Face-up avasi liikkeen Kauppakeskus Palettiin

Paletin uusin tulokas Parturi-Kampaamo Face-up avasi ovensa 29.4.2006 Marimekkoa vastapäätä olevassa liikehuoneessa. Hiusmuotoilija Elsa-Maria Leppänen ja myynnistä vastaava Karoliina Pekkanen ovat tyytyväisiä uusiin ja toimiviin tiloihin.


Kyyjärveläiselle bioenergiaosaamisella valtakunnallista tunnustustaKampaamo Eija Maukonen uusissa tiloissaKyyjärven piha ja kiinteistö Oy avasi www-sivut

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kyyjärveläiselle bioenergiaosaamisella valtakunnallista tunnustusta

Mikael Palola

Kyyjärveläinen Ekopel Oy on voittanut Jyväskylän Teknologiakeskus Oy:n järjestämän Pelletti 2006 –kilpailun.

Kilpailulla etsittiin ideoita, joilla kehitetään ja edistetään pellettijärjestelmien yleistymistä. Kilpailuun tuli yhteensä 28 ehdotusta.


Ekopel Oy voitti kilpailun ehdotuksellaan "Pellettiliiketoiminnan kenttätoimintamalli". Ehdotuksessa yksi yritys toimii kokonaisjärjestelmän toimittajana, jolloin rakentajan ei tarvitse hajauttaa LVI-urakointia eikä huolehtia itse aikataulutuksista ja kokonaisjärjestelmän toimivuudesta. On koottu LVI-alan yritysrypäs, joka toimittaa pieniin ja keskisuuriin kiinteistöihin LVI-talotekniikan vaivattomasti ja helposti. Ekopel Oy tarjoaa palvelupaketin, jossa huomioidaan joustavasti rakentajien ja remontoijien tarpeet mottona: "Kaikki yhdestä paikasta".


Kilpailuehdotus vastasi palkintolautakunnan mielestä erinomaisesti kilpailun tavoitteita tarjoamalla kokonaisvaltaista palvelutarjontaa pellettilämmitysmarkkinoiden edistämiseen. Lisäksi ehdotuksella on selviä kaupallisia mahdollisuuksia. Palkintolautakunta on jo valinnut palkittavalle kohteen, jossa ideaa voi käytännössä testata. Kohteen edistymistä tullaan seuraamaan. (lisää kilpailusta http://www.jsp.fi)


Ekopel Oy:n menestys on samalla tunnustus kyyjärveläiselle bioenergiaosaamisella. Ekopel Oy toimii läheisessä yhteistyössä mm. kyyjärveläisen lämpölaitoksia valmistavan Tulostekniikka Oy:n kanssa. Tiiviin yhteistyön ansiosta yritykset ovat onnistuneet uusilla innovaatioillaan saavuttamaan vahvan aseman bioenergiamarkkinoilla.