Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Parturi-kampaamo Face-up avasi liikkeen Kauppakeskus Palettiin

Paletin uusin tulokas Parturi-Kampaamo Face-up avasi ovensa 29.4.2006 Marimekkoa vastapäätä olevassa liikehuoneessa. Hiusmuotoilija Elsa-Maria Leppänen ja myynnistä vastaava Karoliina Pekkanen ovat tyytyväisiä uusiin ja toimiviin tiloihin.


Kyyjärveläiselle bioenergiaosaamisella valtakunnallista tunnustustaKampaamo Eija Maukonen uusissa tiloissaKyyjärven piha ja kiinteistö Oy avasi www-sivut

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kampaamo Eija Maukonen uusissa tiloissa

Maija Uusisalo 26.4.2006

Maanantaina 24.4. Eija Maukonen muutti Osuuspankin vuokratiloista oman kotinsa yhteydessä olevaan työtilaan. Lasten muutettua omiin asuntoihin ja aviomies Teuvon lopetettua hierontayrityksen kodissa vapautui omalla sisäänkäynnillä ollut tila kampaamokäyttöön

27:n vuoden ajan Kampaamo Eija Maukonen on palvellut samalla paikalla, joten nyt oli sopiva aika muutokselle. Eijan suunnitelmissa on, että työpäivisin mahdollisten taukojen aikana hän ennättää hoitaa toisen yrityksenkin eli PalettiSportin kirjanpitoa ja paperiasioita ja iltaisin jäisi aikaa harrastuksille ja itselle.
 
Kampaamo Eija palvelee maanantaista perjantaihin klo 9-17 ja viikonloppuisin Eijan näkee usein Palettisportissa. Kevät kun on kiireistä aikaa molemmissa yrityksissä.
 
Muotia ja uutuuksia
- Muotia tulee nyt seurattua aiempaa laajemmin, kun hiusmuodin lisäksi on oltava ajan hermolla myös vaate-, kenkä- ja asustemuodissa, Eija kertoo.
Hiusmuodissa kesä tuo mukanaan jälleen kiharat, otsatukka on muotia ja väreillä leikitellään edelleen.
- Tekniikat ja aineet kehittyvät koko ajan ja viimeisin uutuus on se, että samalla kerralla voi ottaa kestovärin ja kiharakäsittelyn, Eija sanoo.
Uutuussarjana hiusten hoitotuotteissa Eijalla on Graham Webb- sarja, jossa on laadukkaat tuotteet kaikenlaisille hiuksille.
 
Eijan tavoittaa edelleen tutuista numeroista, joten soita tai käväise katsomassa uusia toimitiloja Lasimestarintiellä.