Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Parturi-kampaamo Face-up avasi liikkeen Kauppakeskus Palettiin

Paletin uusin tulokas Parturi-Kampaamo Face-up avasi ovensa 29.4.2006 Marimekkoa vastapäätä olevassa liikehuoneessa. Hiusmuotoilija Elsa-Maria Leppänen ja myynnistä vastaava Karoliina Pekkanen ovat tyytyväisiä uusiin ja toimiviin tiloihin.


Kyyjärveläiselle bioenergiaosaamisella valtakunnallista tunnustustaKampaamo Eija Maukonen uusissa tiloissaKyyjärven piha ja kiinteistö Oy avasi www-sivut

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kokoonjuoksu –projekti etenee

Mikael Palola

Kyyjärvellä on meneillään kunnan ja Kyyjärven Yrittäjät ry:n sekä Seudulliset Yrityspalvelut –hankkeen yhteisesti toteuttama Kyyjärven kokoonjuoksija –projektin nimellä kulkeva yrittäjien haastattelukierros.

Yrittäjien haastattelun tarkoituksena on kerätä tietoa Kyyjärven kunnan alueella toimivista yrityksistä ja maatiloista, niiden nykytilasta ja tulevaisuuden suunnitelmista sekä koota yrittäjien ja viljelijöiden näkemyksiä ja ideoita Kyyjärven kunnan elinvoimaisuuden ja yrittäjyyden toimintaedellytysten kehittämiseksi. Kokoonjuoksun yhteydessä annetaan myös tietoja kunnan tarjoamista elinkeinopalveluista sekä jaetaan tietoa olemassa olevista yritystoimintaa tukevista ja palvelevista tahoista.
 
Projektin ohjausryhmä tarkasteli projektin etenemistä kokouksessaan torstaina 11.5. Kokoonjuoksijoina toimivien Jaakko Uusisalon ja Alpo Noposen ohjausryhmälle antaman väliraportin mukaan suurin osa kyyjärveläisistä yrittäjistä on jo haastateltu. He kertoivat yrittäjien ottaneen projektin hyvin vastaan ja keskusteluissa tulleen esille paljon hyviä ideoita ja konkreettisia kehittämisesityksiä.

Kokoonjuoksijoihin voi edelleen ottaa suoraan yhteyttä ja sopia tapaamisesta (Jaakko Uusisalo p. 0400 809170, jaakko.uusisalo@pp.inet.fi, Alpo Noponen p.0400 845330, alpo.noponen@fenestra.fi). 
 
Projekti on määrä saattaa päätökseen kesäkuun loppuun mennessä.