Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Parturi-kampaamo Face-up avasi liikkeen Kauppakeskus Palettiin

Paletin uusin tulokas Parturi-Kampaamo Face-up avasi ovensa 29.4.2006 Marimekkoa vastapäätä olevassa liikehuoneessa. Hiusmuotoilija Elsa-Maria Leppänen ja myynnistä vastaava Karoliina Pekkanen ovat tyytyväisiä uusiin ja toimiviin tiloihin.


Kyyjärveläiselle bioenergiaosaamisella valtakunnallista tunnustustaKampaamo Eija Maukonen uusissa tiloissaKyyjärven piha ja kiinteistö Oy avasi www-sivut

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kyyjärven piha ja kiinteistö Oy avasi www-sivut

28.4.2006 - Jarno Lillvis / Kyyjärven Yrittäjät ry

Lähes 30 vuotta toimintaa ja osaamista esille Internetiin.

Kyyjärven Yrittäjät ry:n vetämän Tietotekniikka yrittäjien käyttöön -hankkeen aikana yrityksille on tarjottu mahdollisuus omien Internet-sivujen tekemiseen ja julkaisuun. Nyt hankkeen aikana avattuja tai uudistettuja sivustoja on kuusi kappaletta, viimeisimpänä Kyyjärven piha ja kiinteistö.

Vuosien kokemus pihasuunnittelusta ja -rakentamisesta on uusilla sivuilla hyvin esillä runsaiden kuvien muodossa. Piharakentamisen ja kiinteistöhuollon lisäksi uutena palveluna mukaan on tullut jätevesijärjestelmät.

Kyyjärven piha ja kiinteistö Oy on useana vuonna järjestänyt toimintaa Kalliorannan leirintäalueella ja sivuilta löytyykin esittely alueesta ja sen tarjoamista vapaa-ajan mahdollisuuksista.

Uudet sivut löytyvät osoitteesta www.pihalla.fi.