Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Lentopalloilijat nappasivat kahdesti hopeaa huhtikuussa

28.4.2006 Hannu Kalliojärvi

D-pojat maakunnan mestaruusturnauksessa yllätyshopealle Saarijärven Pullistuksen isännöimässä tapahtumassa. Betset/os 48 nappasi samanväriset mitalit Ay-turnauksessa.

D-poikien joulukuussa alkanut harrastus palkittiin ja joukkue yllätti kaikki mukana olleet niin valmentajat kuin vastustajatkin. Tavoitteena oli aluksi saada joukkue jalkeille ja vietyä sarja läpi kunniakkaasti, senhän pojat hoitivatkin. Ainut ongelma oli kauden aikana yllättänyt valmentajan puute, minkä saaminen aina harkkoihin ei tahtonut onnistua. Turnauksia pelattiin kauden aikana Muuramessa, Korpilahdella, Äänekoskella, Saarijärvellä ja Kyyjärvellä. Juha Eteläkarin ja Ari-Pekka Pölkin valmentamat pelaajat:  Sami Aumanen, Juho Korpeinen, Antti Nieminen, Paavo Aurolahti, Ville Hänninen, Jussi Hänninen, Tero Eteläkari, Ville-Petteri Eteläkari ja Ville Pölkki. Näistä pelaajista tullaan odottamaan seuraaville vuosille uusia ”kykyjä”.

Ay-joukkueiden mestaruudesta pelattiin Hyvinkäällä.

Kyyjärveltä osallistui A-sarjaan Betset/os 48  ja B-sarjaan MHY.

Betsetin joukkue taisteli itsensä finaaliin saakka. Vastaan asettui urheiluhallit Helsingistä, jossa esiintyi Korson Vedon liigamiehistöä, mukana kyyjärveläistä verta, Sorsasen Juhanin kaksosista toinen?  Betset testasi tällä kertaa kahta poikaa Eestistä, lupaavia nuorukaisia jotka tulivat Vörun kaupungista ja ovat pelanneet maansa korkeimmalla tasolla. Odotellaan tovi ja katsotaan saapuvatko pojat Nopolaan tulevaksi kaudeksi.

Kolmanneksi betonimiehet pudotti Metso Pojat, jonka joukkue koostui muuten Rautpohjan toimihenkilöistä, kiitos insinööreille hyvästä vastuksesta. Turun Metalli oli neljäs.

Kyyjärven MHY alkusarjan jälkeen yhdeksänneksi. Sarjajärjestelmä oli raaka ja vain lohkojen parhaat pääsivät mitalipeleihin. Jatkossa metsurit hoitivat ammattitaidolla loput pelit puhtaasti kotiin. B-sarjan MHY oli parin vuodentakainen mestari.