Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Liikkarin kevätkausi on ohi

Maija Uusisalo

Kolmekymmentä kertaa viime syksystä lähtien on liikkari koonnut innokkaita pieniä liikkujia Liikuntahallille. Vapun jälkeisenä tiistaina oli vuorossa viimeinen kerta ja todistusten jako.

Viime vuonna Kyvyn aloittama Liikuntaleikkikoulu jatkoi tänä vuonna MLL:n alaisena. MLL koulutti kaksi uutta ohjaajaa, Sanna Honkosen ja Terhi Juoperin, jotka aloittivat Liikkarin vetäjinä yhdessä Tarja Seppäsen ja Maija Uusisalon kanssa. Vuoden mittaan Satu Kainukin oli ohjaajana muutaman kerran.

Liikkariin kokoontui koko vuoden ajan liki 20 lasta kerran viikossa ja salilla riitti vauhtia ja vaarallisiakin tilanteita nopeiden ikiliikkujien ehtiessä milloin rappusiin, milloin puolapuille. Kiitos kuitenkin vielä nopeampien aikuisten ja ohjaajien, että yhtään loukkaantumista ei vuoden aikana sattunut.

Tiistaina 3.5. oli vuorossa Liikkarivuoden viimeinen kerta ja lapset saivat yhdessä vanhemman kanssa kiertää pihalle rakennetun seikkailuradan. Lopuksi vuorossa oli mehutarjoilu ja todistusten jako. Kiitokseksi hienosti sujuneesta vuodesta Kyyjärven Osuuspankki oli lahjoittanut jokaiselle liikkarilaiselle uuden juomapullo. Juomapullot ovatkin tarpeeseen, sillä ensi syksynä jälleen salilla tavataan!

Kiitokset kaikille lapsille, lasten vanhemmille ja etenkin liikkariohjaajille! Liikuntaleikkikoulun avulla voimme kasvattaa mukuloistamme liikkujia eikä sohvaperunoita!