Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Vappumeininkiä koululla

28.4.2006 Eeva Pölkki

Olikohan kaulimelle käyttöä Nopolan koulun perinteisillä Vappuhulinoilla pe 28.2.06? Kuvassa koulun pari nuorekasta pääkokkia valmiina juhlahumuun.

Koulun käytävillä saattoi törmätä jos jonkinmoiseen kulkijaan. Oli länkkäreitä, vankeja. metsästäjiä, korjaus- ja remonttimieihiä, prinsessoita, velhoja, eläimiä, kummituksia...
Niitä kummituksia löytyi muuten lisää kellarin kummituslinnasta, missä vähän isommallakin kulkijalla rupesi polvet tutisemaan karmeista kauhunkiljahduksista ja luurankojen kalisteluista.

Muualla meno oli leppoisampaa. Onkipaikalla ja onnenpyörässä riitti tungosta, kolikonpesua pääsi kokeilemaan ja välillä huilailtiin videota katsellen ja herkkuja syöden. Ennustajaeukkokin lupaili valoisaa tulevaisuutta, mukavaa perhe-elämää ja rikkauksia. Aasinhäntä ei millään kyllä ottanut osuakseen kohdalleen ja taisivat X-box-pelitaidotkin olla koetuksella. Masu täyttyi päivän aikan mukavasti munkeista, simasta ja karkeista, joita sai ostaa puffetista.

Tapahtuman järjestivät jälleen kerran asiantuntemuksella 6lk:n ope ja oppilaat vanhempineen ja tapahtuman tuotto meni 6lk:n luokkaretkirahastoon. Ja kaikilla oli
ni-iin mukavaa, voi jospa oisit saanut olla mukana!