Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Kevään merkkejä

On jo jonkin aikaa ollut aivan ihania kevätaamuja kävellä ja pyöräillä, kuuluu kurkien ja joutsenten huutoja, muista linnuista puhumattakaan.



Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kevään merkkejä

28.4.2006 Terttu Sillanpää

On jo jonkin aikaa ollut aivan ihania kevätaamuja kävellä ja pyöräillä, kuuluu kurkien ja joutsenten huutoja, muista linnuista puhumattakaan.

Teiden varsilla paljastuvat vanhat  heinikot, tosin vielä ruskeina, risujakin löytyy ja sieltä löytyy myös paljon sellaista, minkä ei pitäisi olla ollenkaan siellä, vaan aivan jossain muualla.

Yhtenä aamuna paluumatkalla löysin ensin oikeina "Marimekon" kassin, ongin sen ojan pohjalta ja aloin täyttää sitä kaikella "roinalla", mitä tien varrelta löysin.

Siellä oli monenlaista tavaraa, mutta eniten tupakka-askeja ja karkki-askeja ja -pusseja. Kuinkahan ne olivat sinne joutuneet ja kenen toimesta? Tulee mieleen tietty ikäryhmä, mutta voi olla vääräkin olettamus.

Kyyjärvellä on meneillään "Kaunis Kyyjärvi projekti". Tällainen ei ainakaan ole omiaan edistämään asiaa myönteiseen suuntaan.

Tekee mieleni vedota kaikkiin tiellä liikkujiin; eikö ne askit, pussit ja muu tavara sopisi taskussa olemaan tyhjänäkin kotiin  tai roskikseen asti, jos ne ovat täytenäkin taskuun sopineet. Pulloja ei onneksi paljoa näy, kiitos Niilon. 

Olisihan meidän kaikkien hauskempaa kulkea siistissä ja hoidetussa ympäristössä, asian pitäisi olla kaikkien yhteinen.