Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Vuoristoa vuoriston perään

Tässä on Cochabamban vuoristossa hurahtanut muutama päivä sellaista tahtia, ettei ole ehtinyt pysähtymään kunnolla koneensa äärelle. Kaupungin cancha (basaarit lienee kuvaavin käännös) on tullut tarkastettua ja matkamuistoja kerättyä.


Jäätelöä ja lähetystyötäMenoa ja meininkiäLämmin vai kylmä?Ukonilma vuoristossaLakkoilua ja lähetystyötäPerillä ollaan, mutta missä matkalaukut?

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

 

Jäätelöä ja lähetystyötä

Mirjam Huotari (12.5.2006 n klo23:30)

Kävimme ruokailemassa paikallisessa ravintolassa, hienomman sorttisessa sellaisessa. Tilasimme ruoka-annoksen ja totesimme, että vatsat olivat jo haljeta. Jäätelöannos oli kuitenkin pakko tilata ja kyllähän sitä riittikin.

Siellä on kesä tulossa, joten miettikääpä näitä jäätelöannoksia: kolme vapaavalintaista kunnon jäätelöpalloa hedelmäsalaatilla, kermavaahtokuorrutuksella, keksillä ja koristeilla. Eikä maksanut kuin euro 80 senttiä. Siispä kaikki jäätelön ystävät voivat harkita matkaa Boliviaan  Cochabamban kaupunkiin. Tervetuloa tutustumaan jäätelöbaariin ja ravintolaan nimeltänsä Dumbo.

Illalla sitten käytiin tutustumassa paikalliseen lähetysintoon, jota sytyttelemässä kylläkin oli suomalainen julistaja Niilo Närhi. Tyypilliseen tapaan kokous alkoi ainakin puoli tuntia myöhässä, mutta oli se sen arvoinenkin. Nectar Andino, bolivialainen hengellinen kansansoitin- ja lauluryhmä. Kyllä se sitten kuulosti hyvältä vuosien tauon jälkeen, eikä syy laulamisellekaan jäänyt epäselväksi: Evankeliumi kuuluu kaikille. Jumala rakastaa juuri sinua. Nyt kuitenkin kaikille hyvää yötä ja Jeesus myötä!