Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogit

Vuoristoa vuoriston perään

Tässä on Cochabamban vuoristossa hurahtanut muutama päivä sellaista tahtia, ettei ole ehtinyt pysähtymään kunnolla koneensa äärelle. Kaupungin cancha (basaarit lienee kuvaavin käännös) on tullut tarkastettua ja matkamuistoja kerättyä.


Jäätelöä ja lähetystyötäMenoa ja meininkiäLämmin vai kylmä?Ukonilma vuoristossaLakkoilua ja lähetystyötäPerillä ollaan, mutta missä matkalaukut?

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

 

Terveisiä Pietarista

Olavi Vallivaara 23.5.2006

Pyhän Marian kirkon uusi alttaritaulu Pietarissa kuvaa Kristuksen taivaaseenastumista, jota juhlaa vietämme helatorstaina 25.5.

Sain olla SRK:n lähettämänä lähetysmatkalla Pietarissa ja Pietarin ympäristössä 19-21.5.2006. Perjantai-illan seurat olivat keskellä Pietaria olevassa Pyhän Marian kirkossa. Tämä luterilaisen seurakunnan kirkko on rakennettu v.1805. Se oli poissa käytöstä kommunistihallinnon aikana vuosina 1938-1995. Uudelleen se vihittiin käyttöön helluntaina 2002. Kirkko on keskellä Pietaria, lähellä pääkatua Nevski Prospektia. Se on iso kirkko, parvekkeita on kaksi päällekkäin. Se on nykyisin piispankirkkoa vastaava tuomiokirkko. Luterilaisten piispana on Aarre Kuukauppi. Lauantaina oli seurat Terijoen kirkossa ja Raivolassa yksityiskodissa. Sunnuntaina oli seuratilaisuus Pietarin lähistöllä Volodarkassa. Tulkkina oli Sylvi Pölla ja toisena saarnaajana Olavi Korkiakoski Kokkolasta. Saimme kokea ystävyyttä ja palvelumieltä. Pietari eli Saint Petersburg on iso kaupunki, lähes 5 miljoonaa asukasta.

Helatorstaina on Kyyjärven seurakunnan jumalanpalvelus Pölkin koululla illalla klo 19. Jp:n jälkeen kahvitarjoilu. Tervetuloa!