Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogit

Ensimmäinen kevätkokous

Kyyjärven Mediamyllärit ry:n ensimmäinen kevätkokous pidettiin keskiviikkona 17.5.2006 Kivirannassa.


Nettiradiossa tiistaina : Kunnanvaltuusto

Yhteistyökumppanit

Kunnanvaltuuston kokous ja vähän muutakin

3.5.2006 Aaro Toppinen

Eilen 2.5.2006 pidetyn kunnanvaltuuston kokouksen tallenne valmistui ennätysajassa.

Veikko laittoi hihat heilumaan, kuulokkeet korville ja niinpä valtuuston kokouksen pykälänmittaisiin osiin pätkitty tallenne löytyy jo nyt Nettiradiopainikkeen alta Nauhoitetuista lähetyksistä.

Kokousta kuunteli ennätysmäärä kuuntelijoita, sillä latauksia oli koko ajan 24 kpl ja sehän vastaa vähintään 50 kuuntelijaa. Olikohan muuten kaukaisin kuuntelija tällä kertaa Boliviassa? 
Viimekeväinen ilmiö ei kuitenkaan toistunut vaikka sitä vähän pelättiin. Kun lumet sulavat ja illat lämpenevät, niin ihmiset siirtyvät ulos rapsuttelemaan nurkkapieliä talven jäljiltä. Tuohan oli selvästi havaittavissa viime vuonna. Paikanpäälläkin oli tällä kertaa peräti neljä kuntalaista, taisi erityisesti kyläkoulujen kohtalo kiinnostaa.

Vaikka perussäännön mukaan samaan juttuun ei saisi laittaa kuin yhden asian, niin tehdään tässä nyt poikkeus. Poikkeus vahvistaa säännön.

Kuulumiset eduskunnasta tulevat olemaan kauppa- ja teollisuusministeri Mauri Pekkarisen käsialaa. Hän kirjoittaa kolumnin kunhan suinkin ehtii. Oppia ikä kaikki, sillä pyyntökin lähti vastaa kuun vaihteessa. Täytynee jatkossa pyytää kolumnit hieman aikaisemmin.

Myös pääkirjoitus on tarkoitus laittaa kiertoon eli tiedontuottajat / yhdistykset voivat kirjoittaa sen joko itse tai pyytää sen sitten joltakin muulta. Tämän kuun pääkirjoitus ilmestyy lähiaikoina ja sen tuottaa syntymäpäivien kunniaksi vihdoin ja viimein rekisteröidyksi saatu Kyyjärven Mediamyllärit ry. (se entinen Nopola News ry)

Napsutelkaa.