Kyyjärven verkkolehti | kesäkuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogit

Runoja ja kahvia

Kyyjärven helluntaiseurakunnan pastori Mirjam Huotari on julkaissut toisen runokokoelmansa, joka tuli nyt kesäkuussa ulos painosta. Kokoelma on nimeltänsä Elämää.


Juhlat juhlittuVuonna1971 ripille päässeitten kokoontuminenKonfirmaatiojuhla kirkossaJuhlimaanMitä kummaa?Rippileiri LapissaHautausmaan kukkapäivä35-vuotta sitten ripille päässeitten juhlaHelluntai on seurakunnan syntymäpäivä

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Rippileiri Lapissa

Olavi Vallivaara 15.6.2006

Kyyjärven seurakunnan rippileiri on viidennentoista kerran Lapissa.

Vuodesta 1992 lähtien rippileiri on kesäisin juhannusviikolla ollut Lapissa. Ensimmäinen oli Saariselällä. Tänä vuonna ollaan 17.6. - 22.6.2006 Pallastunturilla, jossa meillä on Vuontispirtti tukikohtana. Vuontispirtti on Vuontisjärven rannalla aivan Pallaksen juurella ja sijaitsee Enontekiön kunnassa. Rippileirin ohjelmassa on ollut vaellusta ja oppitunteja maastossa. Vuoden 2006 rippikoulu alkoi ennen joulua ja on jatkunut kevään aikana. Perjantaina 16.6. on rippikoulua seurakuntasalissa klo 9-15 ja lauantaina lähdemme Lappiin kirkon parkkipaikalta klo 11.30, jolloin lastaamme tavarat autoon. Paluu on juhannusaaton vastaisena yönä. Rippikoulu päätty Konfirmaatioon, joka on  Kyyjärven kirkossa  juhannuspäivänä 24.6.klo 10.

Kuva on viime vuoden Pallaksen leiriltä.