Kyyjärven verkkolehti | kesäkuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Runoja ja kahvia

Kyyjärven helluntaiseurakunnan pastori Mirjam Huotari on julkaissut toisen runokokoelmansa, joka tuli nyt kesäkuussa ulos painosta. Kokoelma on nimeltänsä Elämää.


Juhlat juhlittuVuonna1971 ripille päässeitten kokoontuminenKonfirmaatiojuhla kirkossaJuhlimaanMitä kummaa?Rippileiri LapissaHautausmaan kukkapäivä35-vuotta sitten ripille päässeitten juhlaHelluntai on seurakunnan syntymäpäivä

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Juhlat juhlittu

Mirjam Huotari

Helluntaiherätyksen kesäkonferenssi on nyt sitten takana, ja helluntaiseurakunta palailee arkeen. Juhlat on juhlittu, mutta onhan arjellakin annettavaa.

Juhlat ovat siis takana, mutta ainahan sitä voi keksiä pieniä juhlan syitä. Sitä paitsi arkikin voi tuntua ihan juhlalta pidemmän juhlimisen jälkeen. Yhtä suuriin massoihin ei ehkä kovin äkkiä päästä, kun koolla on kymmeniä tuhansia ihmisiä.

Uteliaimmat voivat käydä vilkuilemassa, mitä kesäkonferenssista on kirjoitettu mm. Ison Kirjan sivuilla (www.isokirja.fi). Ihmeellistä armoa ei kuitenkaan kannata jättää vain juhannuskonferenssiin. Onhan armolla annettavaa muulloinkin, joten ei muuta kuin ottamaan selvää, mistä armossa on kyse.

Helluntaiseurakunta toivottaakin kaikki taas tervetulleiksi tilaisuuksiin niin rukoushuoneella kuin sitten jatkossa teltalla. Seurakunnan työntekijä toteaakin, että Isän avulla konferenssisaarnastakin selvittiin ja tulevia kotiseurakunnan keskellä pidettäviä jo suunnitellaan.

Huomioikaa, että kuva on Boliviasta, ei juhannusjuhlilta.