Kyyjärven verkkolehti | kesäkuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Kahvila-kirppis LÖYTÖRETKEN avajaiset

MLL:n perhekahvilan / kirppiksen avajaispäivää vietettiin tiistaina helteisessä säässä.


WantedLähde vaeltamaan Lappiin!Kahvila / Kirppiksen avajaisetLohionginta käynnistyy

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Kahvila-kirppis LÖYTÖRETKEN avajaiset

13.06. Pirkko Viertamo

MLL:n perhekahvilan / kirppiksen avajaispäivää vietettiin tiistaina helteisessä säässä.

Heti avaamisen jälkeen paikalle saapui runsaasti väkeä tutustumaan uuteen paikkaan. Kauppa kävi kirpparipöydiltä ja tavarat vaihtoivat omistajaa.

MLL:n paikallisyhdistyksen puheenjohtaja Jaana Honkanen toivotti vieraat tervetulleeksi, minkä jälkeen kunnanjohtaja Mikael Palola lausui tervehdyssanat uudelle kokoontumispaikalle. Kunta järjesti tämän tilan paikallisten järjestöjen käyttöön ja tällaiselle kaiken ikäisten ihmisten avoimelle kokoontumispaikalle on ollut tarvetta Kyyjärvellä.

MLL:n Keski-Suomen piirin toiminnanjohtaja Mirja Lavonen-Niinistö onnitteli uutta perhekahvilaa. Hän kertoi, että tästä paikasta tulee varmaan malliesimerkki muille keskisuomalaisille paikkakunnille hyvin toimivasta kunnan ja järjestöjen välisestä yhteistoiminnasta.

Paikalla oli myös MLL:n toimintaa Kyyjärvellä aloittaneita perustajajäseniä, mm. 50-luvulla sihteerinä aloittanut ja myöhemmin puheenjohtajana toiminut Aune Peura.

Kiitos kaikille kävijöille ja nimiehdotuksen tehneille. Paljon hyviä ehdotuksia tuli ja niistä valittiin Kaarina Peurasen ehdottama LÖYTÖRETKI. Kaikkien lipun palauttaneiden kesken arvottiin sukat, voittaja Airi Hietikko.

Tervetuloa edelleenkin kaikki järjestöt ja yksityiset ihmiset tutustumaan ja ideeoimaan jatkoa ja tulevaisuutta.