Kyyjärven verkkolehti | kesäkuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogit

Nettiradiossa maanantaina: Kunnanvaltuusto

Kunnanvaltuusto kookoontuu Kivirantaan maanantaina 5.6.2006 jo klo 10.00Yhteistyökumppanit

Valtuuston kokouksen tallenne valmistunut

9.6.2006 Aaro Toppinen

Maanantaina 5.6.2006 pidetyn kokouksen tallenne löytyy nyt Nettiradiopainikkeen alta pykälän mittaisina pätkinä.

Valtuuston kokous alkoi aamupäivällä klo 10.00. Varhaisesta ajankohdasta huolimatta päästiin lähes normaaliin latausmäärään eli noin 20 kappaleeseen.

Normaalisti valtuuston kokous on ollut kuultavissa uudelleen jo seuraavana päivänä. Tällä kertaa kuitenkin pari koulutuspäivää alkuviikosta ja yksi kokous viivästyttivät tallenteen siirtoa palvelimelle. Veikko oli hoitanut hommansa jo tiistain kuluessa ja editoinut tiedostot. Todennäköisesti kokouksessa käyty vilkas keskustelu ja tallenteiden viivästyminen aiheuttivat ennenkokemattoman ilmiön. Tallenteita kaivattiin. Tiedusteluissa kysyttiin, milloin kokous on uudelleen kuultavissa ja joku ehti jo epäillä, että tallenteita ei kuultavaksi tulekaan. Näin ei asian laita toki ole.

Nopola News on myös lunastamassa niitä lupauksia, joita sille jo alkuvaiheessa kaavailtiin. Kirjoitetut päätökset ovat virallisia päätöksiä, mutta mitä olivat ne keskustelut päätösten taustalla. Tähän kysymykseen voi antaa vastauksen vain tallenteet. Ensimmäisen kerran Nopola Newsin tallenteiden arvo nousi esille, kun valtuutettu Lautanen kaipasi vuoden takaista äänitiedostoa koulujen myynnin periaatepäätöksestä. Lähetykset olivat tuolloin täydellistä opettelua ja testilähetyksiä. Jos kyseinen pykälä ääniarkistosta löytyy niin laitetaan se sitten erillisenä pätkänä kuultavaksi. Vaikka aikaa ei ole kulunut kuin reilu vuosi, voi vain kysyä mikä on tämän tyyppisten äänitiedostojen arvo tulevaisuudessa, esimerksi 5 - 10 vuoden kuluttua

Tervemenoa kuuntelemaan !