Kyyjärven verkkolehti | heinäkuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Kulttuurien vilinää

Viime sunnuntaina (23.7.) vietettiin helluntaiseurakunnassa iltaa lähetystyön merkeissä. Seurakunnan omat lähetit Thaimaasta olivat vierailulla. Kyyjärvi on osakannatuksella mukana Aila ja Seppo Tourusen työssä Thaimaan kentällä. Aila ja Seppo totesivat nauttineensa Suomen viileydestä, ja kokousväki nauroi, sillä meillähän on ollut oikea hellekesä.


Teija Arkkukangas valittiin lastenohjaajaksiUlkona kuin lumiukkoJa taas se alkaa...

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Ulkona kuin lumiukko

Mirjam Huotari

Näin keskikesällä ei lumiukkoja tunnu varsinkaan näillä säillä saavan aikaiseksi. Jos pakkasesta vielä saisi hakattua irti jäätä, joka ulkona sen verran muotoiltavaksi sulaisi, että siitä pallon saisi aikaiseksi, ei varmasti pienoinen ukko kovin pitkään pystyssä pysyisi, kun helle sulattaisi sen lotisemaan.

Siitä huolimatta helluntaiseurakunnan olisi tarkoitus olla tänä viikonloppuna ulkona muttei ehkä kuitenkaan ihan lumiukkoon verrattavasti, ainakaan toivottavasti. Perhossa ensi viikonloppuna vietettävien tilaisuuksien olisi tarkoitus pitää taivasalla. Uteliaimmat voivat käydä kurkistamassa, kuinka käy perjantaina 14.7. ja sunnuntaina 16.7. kello 19.

Viime viikolla oli teltta Mattilan leikkikentällä. Paarmat pyrkivät tunkemaan suuhun ja korviin, mutta mielenkiintoista oli. Laulavat kokoonpanot vaihtuivat joka ilta. Todistuksista tekee aina mielenkiintoisia niiden persoonallinen leima. Muhosen Sirkka mietiskeli veden merkitystä. Tiedonjanoisimmat voivat käydä kurkistelemassa Johanneksen evankeliumista, mitä se elävä vesi olikaan. Kainun Pirjo muistutteli elämästä Joh. 10:10 mukaan.

Ennen Perhoa ehtii helluntaiseurakunnan pastori Mirjam Huotari vielä käväistä vierailemassa Kihniön kesäjuhlilla. Liekö kuvittelee kärsivänsä työn puutteesta, kun lähtee muuallekin huristelemaan? ;-)