Kyyjärven verkkolehti | heinäkuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Kulttuurien vilinää

Viime sunnuntaina (23.7.) vietettiin helluntaiseurakunnassa iltaa lähetystyön merkeissä. Seurakunnan omat lähetit Thaimaasta olivat vierailulla. Kyyjärvi on osakannatuksella mukana Aila ja Seppo Tourusen työssä Thaimaan kentällä. Aila ja Seppo totesivat nauttineensa Suomen viileydestä, ja kokousväki nauroi, sillä meillähän on ollut oikea hellekesä.


Teija Arkkukangas valittiin lastenohjaajaksiUlkona kuin lumiukkoJa taas se alkaa...

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Ja taas se alkaa...

Mirjam Huotari

Niinpä niin... Taas se alkaa. Helluntaiseurakunnan porukka siirtyy rukoushuoneelta telttaan. Ensimmäisenä teltta pystytetään Mattilan leikkikentän maille. Valkoinen teltta kertoo kesästä. Ja sellainenhan meillä on oikein helteilläkin.

Helluntaiseurakunta aloittaa tosiaankin taas telttakautensa. Ensimmäisenä kokousteltta nousee Mattilan alueen leikkikentälle mahdollisesti jo tänä iltana (keskiviikko 5.7.). Tilaisuudet kuitenkin alkavat vasta huomeniltana eli torstaina 6.7. kello 19.

Tilaisuuksiin on tarkoitus saada väriä kuoron laululla, mahdollisilla pienemmillä lauluryhmillä ja todistuksilla. Kannattaa tulla ottamaan selvää, mitä se väri kunakin iltana on. Kahta keskenään täysin samanlaista iltaa tuskin muodostuu.

Niinpä uteliaat voivat käydä vilkuilemassa, mitä talviuniltaan herätetyn teltan sisällä tapahtuu torstai- (6.7.), perjantai- (7.7.) ja sunnuntai-iltoina (9.7.) kello 19. Nekin, jotka eivät tunnustaudu uteliaiksi, ovat tervetulleita.