Kyyjärven verkkolehti | heinäkuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Omakotitalo myynnissä keskutassa

Myytävänä Tuliharjuntie 80 sijaitseva omakotitalo.


Oma tupa


Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Oma tupa

Muuttopalveluyksikkö/LJ

Kyyjärvellä on asuntokauppa käynyt vilkkaana. Yleiskuva Kyyjärven keskustan rantamaisemasta.

Maaseutuasuminen kiinnostaa ja Kyyjärven kunta tarjoaakin kuntalaisilleen hyvät kaupalliset ja kunnalliset peruspalvelut. Koulu- ja päivähoitopalvelut ovat kunnossa. Erityisesti Kauppakeskus Paletti on tuonut erikoisliikkeiden palvelut asukkaidensa lähettyville.

Kunta onkin myynyt omistamiaan rivitalohuoneistoja ja myös yksityiset henkilöt ovat ilmoittaneet Etuovi.com palvelussa myytäviä kiinteistöjään. www.etuovi.com :iin kannattaa käydä kurkistamassa jos oman talon hankinta kiinnostaa.

Kaikki kiinteistökaupat on julkisen kaupanvahvistajan vahvistettava kaikkien kauppakirjan allekirjoittajien läsnä ollessa. Kyyjärvellä on uusi julkinen kaupanvahvistaja Juho Wallenberg, jonka kanssa voi sopia ennakolta ajan, milloin kaupantekotilaisuus järjestetään. Parhaiten hänet tavoittaa sähköpostilla (juho.wallenberg@legistum.fi) tai puhelimitse 040 591 6480. Kaupanvahvistuksen yhteydessä hän antaa ohjauksen varainsiirtoveron suorittamiseksi ja lainhuudon hakemiseen. Juho Wallenberg asuu Kyyjärvellä ja työskentelee lakimiehenä Asianajotoimisto Legistum Oy:ssä (www.legistum.fi) ja avustaa tarvittaessa myös kauppakirjojen laadinnasssa sekä muissa juridisissa asioissa.

Ajantasaista tietoa kunnan omistusasunto-, vuokra- ja tonttitarjonnasta saat kunnan Internet sivuilta Palvelut / Asuminen -valikosta tai tästä linkistä.

PS. Kuvassa esiintyvät kiinteistöt eivät liity artikkeliin.