Kyyjärven verkkolehti | elokuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Kesäkirkko kutsuu

Kesälläkin on mukava käydä kotikirkossa. Kuva on viime sunnuntain 13.8.2006 jumalanpalveluksesta.


Pölkistä NopolaanHengellistä musiikkia Kumpulan koulun pihalla

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Pölkistä Nopolaan

Mirjam Huotari

Helluntaiseurakunnan telttakesä jatkuu vielä kolmella illalla rukoushuoneen pihassa. Ensimmäinen ilta on tänään (keskiviikkona 9.8.) alkaen kello 19. Teltta nousi pystyyn eilisillan yhä edelleen poutaisina jatkuneissa keleissä. Tilaisuudet ovat keskiviikkona 9.8., torstaina 10.8. ja sunnuntaina 13.8. kello 19.

Pölkin tilaisuudet jäivät taakse noin puolitoista viikkoa sitten. Kyläläisiäkin näkyi niin teltalla kuin teltan ulkopuolella kuuntelemassa. Sateettomissa keleissä se onnistuikin varsin hyvin. Toivottavasti kaikille jäi miettimistä Jumalan armosta niin laaja ja iso asia kuin se kaikessa ihanuudessaan on.

Tämän viikon päättää hiukan poikkeuksellinen kokoonpano, kun teltta saa vieraikseen nuorisonelikon Jyväskylästä. Maija Saukkonen (os. Kainu) on kuitenkin alkuperäisesti Kyyjärven tyttöjä, eikä puolisokaan enää ole kyläläisille, ainakaan kaikille, täysin vieras. Mielenkiinnolla odotamme, millaisella musiikilla nelikko on varautunut, mitä Miika saarnailee ja mitä Hansku kertoo. Kuultavaksi ja nähtäväksi jää, ja asiastahan voi jokainen halukas tulla ihan itse ottamaan selvää.