Kyyjärven verkkolehti | elokuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Kesäkirkko kutsuu

Kesälläkin on mukava käydä kotikirkossa. Kuva on viime sunnuntain 13.8.2006 jumalanpalveluksesta.


Pölkistä NopolaanHengellistä musiikkia Kumpulan koulun pihalla

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Hengellistä musiikkia Kumpulan koulun pihalla

01.08.2006 Anssi Ohranen

23.07.06 saimme viettää hetken hengellisen musiikin ja sanan kuulossa Kumpulan koululla. Taivaan Isä oli suonut meille upean sään ja olosuhteet.

Tilaisuus alkoi kahvituokiolla ja sen päätyttyä siirryimme ulkosalle kauniiseen kesäiltaan. Virve Ohranen toivotti kaikki tervetulleeksi ja painoimme päämme rukoukseen. Sitten oli vuorossa Ohrasten 3-vuotiaan Eveliina-tytön yksinlaulu "Jumalan kämmenellä".

Ohrasten veljekset soittelivat ja lauloivat uutta ja vanhaa hengellistä musiikkia. Yksi veljeksistä heitti paikalla olevalle sekalaiselle seurakunnalle kysymyksen siitä, mikä meille ihmisille on kaikkein tärkeintä tässä ajassa. Puhujalle tärkeintä oli se. että Jeesus on sovittanut meidän syntimme ja uskomalla Hänen veressään syntimme anteeksi me pelastumme ja saamme "lipun" taivaan valtakuntaan.

Sanan jälkeen veljekset esittivät vielä muutaman musiikkikappaleen, jonka jälkeen saimmekin laulaa kaikki yhdessä tuttuja hengellisiä lauluja. Ennen viimeistä laulua Tuulikki Ahola piti loppurukouksen ja kiitteli Taivaan Isää siunatusta illasta.

Päätöslaulu oli "Pyhä, Pyhä, Pyhä suuri Jumalamme..." Ja oli hienoa kuulla kun tämä laulu kajahti ihmisten sydämistä kauniissa luonnossa upeassa kesäillassa  Jumalan kunniaksi.

Kyyjärven Vapaaseurakunta